Horb Napisano 3 Września 2006 Napisano 3 Września 2006 A ja jestem przedstawicielem handlowym w firmie produkującej profesjonalne środki chemiczne m.in. dla przemysłu spozywczego, firm sprzątających. A wykształcenie, no cóż jak spora część przedstawicieli, humanistyczne a dokładnie jestem historykiem.
lukasz112 Napisano 3 Września 2006 Napisano 3 Września 2006 Siemka ja jutro zaczynam 1 klase gimnazjum i czuje sie z tym zawodem bardzo dobrze
ksmigrod Napisano 3 Września 2006 Napisano 3 Września 2006 Informatyk: Administrator, w trakcie przekwalifikowania na programistę baz danych :-) Rowerkiem do pracy, rowerkiem z pracy i rowerkiem po pracy, Zanim zaatakowała mnie cykloza miałem nadwagę, żywiłem się pizzą, colą i batonikami i łapała mnie zadyszka po wejściu na czwarte piętro. Teraz mam odpowiednią masę, zdrowo się odżywiam, a kumple którzy kiedyś mówili mi "zrób coś z sobą" dziś z trudem łapią oddech po pół godzinie wspólnej jazdy :-)
unknown44 Napisano 3 Września 2006 Napisano 3 Września 2006 @ksmigrod - to MEGA zmiana w Twoim życiu zaszła. Interesuję się efektami bycia informatykiem, bo do tego dążę, ale boję się, że skończę na kanapie, z laptopem i chipsami na kolanach :/ No ale nic, na razie skaczę i jeżdże dużo, nadwaga mi nie grozi. // Zawsze musi być mały offtopic A do tematu: Uczeń (ale to nie hobby ), z zainteresowania informatyk - uczący się programista, webmaster, projektant WWW, raczej od strony kodowej, ale ćwiczę ostro z grafiką. Jak wracam ze szkoołki to robie lekcje, potem sprawdzam fora rowerowe, sklecę jakiś programik i na rower.
bebok_mg Napisano 13 Września 2006 Napisano 13 Września 2006 humanista po mat-fizie a po studiach/ zawodowo: Etnolog- antropolog kultury; Muzeolog; (do niedawna pracownik muzeum) referent d/s promocji, kontaktów z mediami i wymiany zagranicznej - (po zmianie pracuję w Urzędzie) edytuję też stronę www
Diensdale Napisano 13 Września 2006 Napisano 13 Września 2006 No tos sie ladnie zaczepil ^^ Ja w swoim zyciu nedznym juz bylem tokarzem (nie profesjonalnie), frezerem (do teraz cosik na frezarce dlubuje), wiertaczem, kretaczem, piwowarem ^^ (to bylo najlepsze bo robilem to co lubie hihi) no i teraz handlowcem jestem. Az strach sie bac co bedzie za lat pare
jurasek Napisano 13 Września 2006 Napisano 13 Września 2006 Informatyk: Administrator, w trakcie przekwalifikowania na programistę baz danych :-) Interesuję się efektami bycia informatykiem, bo do tego dążę, oto efekty kolegowania sie z informatykami
Zetinho Napisano 13 Września 2006 Napisano 13 Września 2006 Witaj Horb Ja również jestem historykiem:) Witaj w klubie:)
szymonk Napisano 13 Września 2006 Napisano 13 Września 2006 2 w 1 programista i student (programowo jeszcze przez rok)
rusek Napisano 13 Września 2006 Napisano 13 Września 2006 Nieszczęśliwy urzędnik państwowy. Po godzinach wykładowca jednej takiej szkółki niedzielnej...
garfieldindapub Napisano 13 Września 2006 Napisano 13 Września 2006 Student 2go roku Biologii na univerku łódzkim
czArny_777 Napisano 13 Września 2006 Napisano 13 Września 2006 Po godzinach wykładowca jednej takiej szkółki niedzielnej... Rusek prowadzisz szkólke niedzielna w jakims zborze?? Tak tylko pytam bom ciekawy jak cos takiego wygląda a nazwa taka znajoma mi sie wydaje....
rusek Napisano 13 Września 2006 Napisano 13 Września 2006 Rusek prowadzisz szkólke niedzielna w jakims zborze?? Tak tylko pytam bom ciekawy jak cos takiego wygląda a nazwa taka znajoma mi sie wydaje.... Szkółką niedzielną nazywam pewne Centrum Szkoleniowe dla leniwych, czyli osób zdobywających wykształcenie za pieniądze bez wysiłku
Przeor Napisano 14 Września 2006 Napisano 14 Września 2006 Z zawodu -mechanik maszyn spożywczych - pakujących, a z wykształcenia technik mechanik o specjalności pojazdy samochodowe. Wszystko przy bajku robię sam, nie jestem skazany na serwis (czasami nieudolny). Teraz jeszcze doszły studia zarządzanie przedsiębiorstwem.
zawad Napisano 22 Września 2006 Napisano 22 Września 2006 Z zawdodu ratownik WOPR Studiuje na 2 roku wychowania fizycznego
zulus Napisano 22 Września 2006 Napisano 22 Września 2006 A ja pracuję w banku ale też jestem informatykiem
Poozon1 Napisano 22 Września 2006 Napisano 22 Września 2006 Programista, firma farmaceutyczna. Do pracy i z pracy jeżdzę rowerem .
KhaH Napisano 25 Września 2006 Napisano 25 Września 2006 Pracuje w systemie OFOF (Od Fuchy dO Fuchy ) jako artysta malarz, a czasami tynkarz :wink: A od października student Politechniki Śląskiej i może coś znowu sie załapie do roboty :wink: W ogóle pracować zacząłem bo musze amor wymienić w rowerze :lol:
corida_pl Napisano 25 Września 2006 Napisano 25 Września 2006 Jest taki zawód : odlewnik.... To z wykształcenia. Z wykonywania - handel stalą- w te i we wte
Ulf Napisano 26 Września 2006 Napisano 26 Września 2006 Kończe studia (energetyka) pracuje jako elektromonter (mam nadzieje że to się zmieni ) w moim rodzinnym miescie więc nie jest źle. Właśnie wychodzę do roboty
sargo Napisano 26 Września 2006 Napisano 26 Września 2006 Pracownik biurowy i student jednocześnie. Do pracy mam ponad 27 km (55 w dwie strony) - staram się jeździć jak naj częściej :lol:
PatiS Napisano 28 Września 2006 Napisano 28 Września 2006 Z wykształcenia informatyk. Pracuję jako handlowiec w branży IT. Pozdr Patrycja
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.