Skocz do zawartości

[społeczność] Bikerzy na codzień

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

A ja jestem przedstawicielem handlowym w firmie produkującej profesjonalne środki chemiczne m.in. dla przemysłu spozywczego, firm sprzątających. A wykształcenie, no cóż jak spora część przedstawicieli, humanistyczne a dokładnie jestem historykiem.

Napisano

Informatyk: Administrator, w trakcie przekwalifikowania na programistę baz danych :-)

Rowerkiem do pracy, rowerkiem z pracy i rowerkiem po pracy, Zanim zaatakowała mnie cykloza miałem nadwagę, żywiłem się pizzą, colą i batonikami i łapała mnie zadyszka po wejściu na czwarte piętro. Teraz mam odpowiednią masę, zdrowo się odżywiam, a kumple którzy kiedyś mówili mi "zrób coś z sobą" dziś z trudem łapią oddech po pół godzinie wspólnej jazdy :-)

Napisano

@ksmigrod - to MEGA zmiana w Twoim życiu zaszła.

Interesuję się efektami bycia informatykiem, bo do tego dążę, ale boję się, że skończę na kanapie, z laptopem i chipsami na kolanach :/

No ale nic, na razie skaczę i jeżdże dużo, nadwaga mi nie grozi.

// Zawsze musi być mały offtopic :)

A do tematu:

Uczeń (ale to nie hobby :P), z zainteresowania informatyk - uczący się programista, webmaster, projektant WWW, raczej od strony kodowej, ale ćwiczę ostro z grafiką. Jak wracam ze szkoołki to robie lekcje, potem sprawdzam fora rowerowe, sklecę jakiś programik i na rower. :P

• 2 tygodnie później...
Napisano

humanista po mat-fizie

a po studiach/ zawodowo:

Etnolog- antropolog kultury; Muzeolog; (do niedawna pracownik muzeum)

referent d/s promocji, kontaktów z mediami i wymiany zagranicznej - (po zmianie pracuję w Urzędzie)

edytuję też stronę www ;)

Napisano

No tos sie ladnie zaczepil ^^ Ja w swoim zyciu nedznym juz bylem tokarzem (nie profesjonalnie), frezerem (do teraz cosik na frezarce dlubuje), wiertaczem, kretaczem, piwowarem ^^ (to bylo najlepsze bo robilem to co lubie hihi) no i teraz handlowcem jestem. Az strach sie bac co bedzie za lat pare ;)

Napisano
Po godzinach wykładowca jednej takiej szkółki niedzielnej...

Rusek prowadzisz szkólke niedzielna w jakims zborze?? Tak tylko pytam bom ciekawy jak cos takiego wygląda a nazwa taka znajoma mi sie wydaje....

Napisano

Rusek prowadzisz szkólke niedzielna w jakims zborze?? Tak tylko pytam bom ciekawy jak cos takiego wygląda a nazwa taka znajoma mi sie wydaje....

Szkółką niedzielną nazywam pewne Centrum Szkoleniowe dla leniwych, czyli osób zdobywających wykształcenie za pieniądze bez wysiłku :D

:)

Napisano

Z zawodu -mechanik maszyn spożywczych - pakujących, a z wykształcenia technik mechanik o specjalności pojazdy samochodowe. Wszystko przy bajku robię sam, nie jestem skazany na serwis (czasami nieudolny). Teraz jeszcze doszły studia zarządzanie przedsiębiorstwem.

Napisano

Pracuje w systemie OFOF (Od Fuchy dO Fuchy :) ) jako artysta malarz, a czasami tynkarz :wink: A od października student Politechniki Śląskiej i może coś znowu sie załapie do roboty :wink: W ogóle pracować zacząłem bo musze amor wymienić w rowerze :lol:

Napisano

Kończe studia (energetyka) pracuje jako elektromonter (mam nadzieje że to się zmieni :P) w moim rodzinnym miescie więc nie jest źle. Właśnie wychodzę do roboty ;)

Napisano

Pracownik biurowy i student jednocześnie.

Do pracy mam ponad 27 km (55 w dwie strony) - staram się jeździć jak naj częściej :lol:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...