Skocz do zawartości

[opinie]nowe Forum

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Jestem za wywaleniem tego nr użytkownika, i czy nie moglo by być zamiast roku urodzenia wiek tak jak w starym?

Napisano

Nie wywalić, tylko przenieść do profilu. W wypadku Marc1na jego "rangę" określa przydomek pod avatarem: "Zaśliniony maniak rowerowy" ozaz te ładne żaróweczki (których mi brakuje) + liczba postów. To w sumie 3 sposoby na określenie stażu i zaawansowania na forum. Myślę, że można by było przenieśc liczbe postów do profilu, bo pozostałe 2 sposoby bardzo mi sie podobają. Na szczęście nie wyszcy się zgadzają z moimi pomysłami, za co jestem im wdzięczny :)

Cann! - tylko, że przez nawał informacji pod awatarem, rozciągaja się strasznie ramki, stąd te całe dywagacje.

Napisano
:D wsumie tak ale im wiecej informacji tym wiecej wiemy o sobie w innym przypadku za kazdym razem trzeba by sprawdzac profil ?!!sam juz nie wiem jak bedzie lepiej !!
Napisano

:D wsumie tak ale im wiecej informacji tym wiecej wiemy o sobie w innym przypadku za kazdym razem trzeba by sprawdzac profil ?!!sam juz nie wiem jak bedzie lepiej !!

I właśnie dlatego postuluję żeby to było opcjonalnie (O ile to technicznie wykonalne). Twoich postów już parę przeczytałem i nie muszę pod każdym mieć całgo dossier żeby stwierdzić kto zacz. A jak będę chciał to sobie podejrzę.

Napisano
Jestem za wywaleniem tego nr użytkownika, i czy nie moglo by być zamiast roku urodzenia wiek tak jak w starym?

Wiek powinien być napisany rokiem urodzenia, gdyż rok urodzenia się nie zmienia a wiek tak. No chyba że ktoś ma problemy z matematyką :D

Napisano

Dla mnie numer użytownika do wywalenia. A wiek czy data urodzenia - wszystko jedno moim zdaniem, ale z minimalnym tak dla wieku

@sebekfireman w poprzednim forum był wiek w formie lat, i po urodzinach się automatycznie zwięszał o 1 o ile pamętam

Napisano

Widze że zmiany są cały czas wprowadzane bo co chwile cos nowego pojawia sie i znika :D.

Jest jeszcze problem z emotami w starych postach bo teraz jak są nowe to wyświetla się tam np :!:, :mrgreen: 8) itd.

Ktoś wcześniej wspominał o zakazie miniaturek, one właśnie po to są zeby je na forum wstawiać :).

Napisano

Wiek powinien być napisany rokiem urodzenia, gdyż rok urodzenia się nie zmienia a wiek tak. No chyba że ktoś ma problemy z matematyką :D

Mi się wydaje, że system sam oblicza wiek odejmując datę (rok) urodzenia od dzisiejszej. :D

Nr użytkownika widzę że już jest wywalony, proponuje żeby wszystko z lewej (avatar itp) pozostało po staremu, czyli (zaczynając od góry):

-nick

-żaróweczki/belka( chodzi mi np o "admin" albo "vip")

-ilość postów

Chyba niczego nie pomyliłem a jeśli jednak tak to mnie poprawcie. :)

Napisano

Moje uwagi:

- brak podpisu w prawym dolnym rogu o nowym poście

- brak "otwórz wszystkie" przy przeglądaniu nowych postów - ta opcja była mi bardzo przydatna do moderowania forum!!!

Napisano

w działach:

Wyścigi, maratony, zawody...

Z innej beki

są różne szerokości kolumn na stronie głównej w porównaniu z resztą. Po za tym myśle że kolumny "Temetów" i "Odpowiedzi" mogłyby być węższe na korzyść np. "Ostatni post"

i można by zrezygnować z tego pustego wiersza między zdjęciem a opisem w avatarze to już sie zrobi ciaśniej...

Napisano

kliknij aby powiększyc, bo cos za cholere tu wstawic foto nie moge

Przepraszam za rozmiary ale to wyjątkowa sprawa

zróbcie cos z tym bo mnie maile zalewają!

wszystkie te tematy to notyfikacje z tego tematu, nie bylo mnie pare h to sie nazbieralo

wylaczylem natychmiastową noryfikacje w profilu jak akzal skrzynia i dalej jest spieprzone!

zrobcie cos z tym please

edit:

a co najsmieszniejsze w tym wsyzstkim!

cytuje z maila (widoczne na zdjeciu)

"Może być więcej odpowiedzi w tym wątku, ale tylko 1 email dziennie jest wysyłany dla każdego subskrybowanego tematu.

Wynika to z limitu ilości email'i wysyłanych do Twojej skrzynki odbiorczej."

haha

Napisano

Mi bardziej sie podobal stary styl forum ... ale jak to mowia trzeba isc z postepem czasu :D . Skoro to zmiana na lepsze to trzeba sie przyzwyczaic i tyle :) .

Dlaczego w dziale Hamulce sa tylko dwa tematy ?? :D

Napisano

ja mam jeszcze taką sugestie, żeby przy edytowaniu własnego posta przez szybką edycję nie pojawiało sie to "ostatnio edytowany ....". W pełnej edycji można to wyłączyć to po co tu ma się pojawiać? Następna linijka więcej.

Napisano

A ja jeszcze się podpiszę pod czyjąś petycją (już nie pamiętam, kogo :D ) sprzed kilku stron: niechby też wróciły symbole płci :D . To czasem jest istotne, czy się do damy zwracamy, czy do dżentelmena :D .

Pozdrówko z postulatem :D .

Napisano

Ecia ma rację, moze wystarczyloby zmienic kolor czcionki przy nazwie usera?

np meni niebieska kobiety różowa :D

co wy na to?

Napisano

Jak wszedlem za pierwszym razem zupelnie kosmos. Teraz juz widze ze wraca mniej wiecej stara kolorystyka i cała reszta. Ale ogólnie mi sie podoba. Jedyny minus jaki zauwazylem to to ze w hamulach sa chyba tylko 2 tematy oraz jak wchodze do tematu jak sie jechalo po postach latwo było rozpoznac ktore to sa nowe a ktore nie a teraz tego niewidze.. tzn mozna rozpoznac po czasie postu dzisiaj czy iles tam minut temu.. no ale..

edit: probowalem zmienic info w profilu tzn dodac gadu i cos jeszce ale nie chce mi zatwierdzic nie wiem czemu :D

edit2: juz dziala :D

Napisano
Nie wywalić, tylko przenieść do profilu. W wypadku Marc1na jego "rangę" określa przydomek pod avatarem: "Zaśliniony maniak rowerowy" ozaz te ładne żaróweczki (których mi brakuje) + liczba postów. To w sumie 3 sposoby na określenie stażu i zaawansowania na forum.
- muzycom, dobrze gadasz. Bo wg. mnie wystarczyłyby same żaróweczki. Liczba postów, może rozpraszać początkujących: "Ten ma dużo, ten się zna. Tamtem co ma mało, to jest jakiś cienki bolek" itd. Ale także, powinno polecieć te "VIP" do profilu, a to że ktoś MOD lub ADMIN, można by bylo dać kolorem nick'a. Jakiś minimalistyczny jestem, ale połowa tych danych jest niepotrzebna i rozprasza. Przynajmniej mnie :D

Aha, żadne fotki mi nie chodzą, miniaturki, czy oznaczenie płci, czy cokolwiek to jest, bo u mnie tylko wyskakuje, że nic znaleźć nie może :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...