Skocz do zawartości

[opinie]nowe Forum

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Post w sumie w niewłaściwym(?) miejscu, no ale sprawa dotyczy forum: nowi userzy zakładają tematy niezgodnie z zasadami, następnie starzy userzy informują ich o tym, że postąpili niewłaściwie... cała masa tematów rozwija się właśnie w ten sposób... czy to nie do moderatorów powinna należeć ta czynność? poprawiać tematy, usuwać je, cokolwiek...

dwie odpowiedzi w dwóch nowych tematach wnoszące "wiele" do dyskusji, odpowiada ten sam użytkownik (do użytkownika bynajmniej nie mam żadnych osobistych zastrzeżeń):

"być może dlatego post jest usuwany że jest w niewłaściwym dziale... Jak chcesz dyskutować z moderatorami na temat tego dlaczego usuwają posty to najpierw zapoznaj się z ZASADAMI PISANIA NOWYCH TEMATÓW..."

"Zły dział, zły temat (jeśli patrzeć na dział gdzie post powienien się znajdować) i nieumiejętność obchodzenia się o wspaniałą opcją szukaj... Same minusy... nieładnie nieładnie...."

kompletnie bez sensu...

Napisano

No to ja zrzuce pomysl. Nie wiem czy sie da go zrealizowac. Mozna by stworzyc okienko w opcji pisania tematow w ktore bedzie sie wpisywalo to co ma byc w nawiasie kwadratowym. Wtedy moze bedzie to bardziej przestrzegane przez nowych forumowiczow...

Napisano

Od takich rzeczy jest chyba ten przycisk "!REPORT" :)

Ale macie racje, że ostatnio pojawia się bardzo dużo takich interwencji... Nie będę tego oceniał, jeżeli to pomaga Moderatorom to ok :)

Napisano

używajcie lepiej tego przycisku - raport :)

Zachowuję się ostro - jak tylko widzę źle napisany temat - usuwam.

Po paru takich usunięciach tematu, mam nadzieję, że gość zrozumie o co chodzi, a jak odejdzie, cóż - życie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...