PsychoticArchitect Napisano 24 Kwietnia 2008 Napisano 24 Kwietnia 2008 też szalaje na boazerii Voelkl P40 z wiazaniami Tyrolia jakaś tam Power Select szusuję od kilku ładnych sezonów. Najczescie są to polskie i słowackie góry. W ty msezonie np. Pislko razy kilka oraz kilka dni na północnych stokach Chopoka. Od przyszłego seoznu zamierzam przeucić/rozszerzyć się na skitoury i na nich napierać w góach, dolinach i poza trasami
Splr Napisano 20 Maja 2008 Napisano 20 Maja 2008 No, to wróciłem, na majówce pojeździłem trochę na Crossmaxach W12 i jak pragnę zdrowia w wakacje wracam na lodowiec szukać "okazji", bo na lepszej allroundówie jeszcze w życiu nie jeździłem!
Schwefel Napisano 21 Maja 2008 Napisano 21 Maja 2008 Tak to prawda, że Crossmaxy są świetne. Sam jeżdżę na V12 i sobie bardzo chwalę, naprawdę ciężko je wyprowadzić z równowagi, pięknie trzymają na krawędziach na oblodzonym stoku, są bardzo stabilne przy dużych prędkościach a co najlepsze można wjechać nimi w ambitniejszy teren z uskokami, hopami. To dla mnie duży plus wobec serii Equipe która wcale nie jest szybsza od Crossmaxów. W zeszłym roku mieli chyba problem z płytą Smartrak bo na własne oczy widziałem jak chłopakowi odpadło wiązanie i zaliczył złamanie obojczyka.
Riqar Napisano 25 Maja 2008 Napisano 25 Maja 2008 Widzę, że nie tylko ja i rower i narty No no jestem bardzo rad z tego powodu bo już myślałem że ze mną coś nie tak bo się ładuję w dwie dziedziny sportu
Splr Napisano 4 Czerwca 2008 Napisano 4 Czerwca 2008 Nie, no Człowieku, absolutnie się nie przejmuj. Ja zimę dzielę między rower a narty, w lecie dzielę czas między rower i kajak! Chodź w tym roku na początek lata chyba nieco zimy zrobimy w lipcu i na lodowiec pojedziemy znowu... Oj nie łatwo te wszystkie sporty pogodzić, nie łatwo. Jak się tyle pali i pije. P.S> Schwefel, dzięki za kolejną opinię, bo zębska sobie ostrze coraz bardziej
Black Magic Napisano 6 Czerwca 2008 Napisano 6 Czerwca 2008 Nie wiem czy to będzie na miejscu, ale mam na sprzedaż deskę snowboardową Dostałem ją od wujka ze Szwajcarii, który ma bzika na punkcie zimowego szaleństwa ;D Kupił sobie nową a mi przywiózł tą. Jeżeli kogoś by to interesowało to proszę pisać na moje GG : 8661530 lub na kamil.strocen@wp.pl !!! Co do ceny to myślę, że się dogadamy Pozdrawiam ;D
bts Napisano 15 Listopada 2008 Napisano 15 Listopada 2008 Zima nadchodzi, interesuje mnie jak wygląda kwestia narciarstwa u rowerzystów Jeździcie? Jeśli tak to na czym? Wpływa to jakoś na kondycję?
GdyniaBiker Napisano 15 Listopada 2008 Napisano 15 Listopada 2008 Osobiście jeszcze nie jeżdżę, ale powiem tyle, jasne, że wpływa. Tylko pewnie masz na myśli zjazdówki? Bo nawet wśród prosów biegowe są mocno wykorzystywane, na kondycję bdb, a zjazdowe to już co innego, wiadomo, ruch jest korzystny, ale może jako dodatek, same nie wyrobią mega wydolności Stawiam, że będzie dużo snowboarderów, 1 już znam
bts Napisano 15 Listopada 2008 Napisano 15 Listopada 2008 Osobiście jeszcze nie jeżdżę, ale powiem tyle, jasne, że wpływa. Tylko pewnie masz na myśli zjazdówki? Bo nawet wśród prosów biegowe są mocno wykorzystywane, na kondycję bdb, a zjazdowe to już co innego, wiadomo, ruch jest korzystny, ale może jako dodatek, same nie wyrobią mega wydolności Mam na myśli zarówno biegówki jak i zjazdowe, chociaż faktycznie, przy tych ostatnich wysiłek jest nieporównywalnie mniejszy. omen - masz na myśli tą, która nie działa? Ale skoro temat istnieje, to proszę o wywalenie tego.
Schwefel Napisano 15 Listopada 2008 Napisano 15 Listopada 2008 Temat połączony ze starym, a na przyszłość korzystaj z wyszukiwarki (tej po lewej bo inne szwankują).
Nawrotek Napisano 16 Listopada 2008 Napisano 16 Listopada 2008 Biegówki, biegówki jeszcze raz biegówki W Jakuszycach na polance spotkałem zimą w tym roku spotkałem mnóstwo biegaczy i rowerzystów Tani jest sprzęt do biegania jak barszcz, a naprawdę przyjemny sport Tylko coś obawiam się o śnieg tej zimy... Nie pozostaje nic innego jak zbierać kasę na wyjazd na ferie w alpy gdzieś
harry-peek Napisano 17 Listopada 2008 Napisano 17 Listopada 2008 Pierwszy snieg zapowiada sie juz na ten weekend, jak tylko bedzie go z 20cm to rozpoczynam sezon na Bialym Krzyzu
Czamczak Napisano 22 Listopada 2008 Napisano 22 Listopada 2008 Ogółem kocham narty i jeżdżę na nich od 8 lat, w tym roku miałem nawet jechać do Włoch, ale niestety nigdzie nie jadę bo wolę zbierać na nowy rower
kantele Napisano 22 Listopada 2008 Napisano 22 Listopada 2008 jeszcze tylko półtora miesiąca i ziuuuuuu na tydzień na deskę
mariuszk Napisano 22 Listopada 2008 Napisano 22 Listopada 2008 zdarza mi się jeździć na nartach kilka razy w sezonie. Ostatnio troche mniej bo zima jest bardz ważna jeśli chodzi o budowanie formy więc czasem trzeba zrezygnować, za to jak są warunki to korzystam z nart biegowych.
nikodem Napisano 23 Listopada 2008 Napisano 23 Listopada 2008 hmm a znacie się trochę na sprzęcie? bo tak się rozglądam bez określonych konkretów co do firm itp nie mam dużo kasy na sprzęt a zarazem jeżdżę już bardzo dobrze wg. tej skali http://www.skiforum.pl/showthread.php?t=1704 takie 6/7
Robert Napisano 25 Listopada 2008 Napisano 25 Listopada 2008 A ja mam takie pytanko, jako że macie większe doświadczenie (bo moje jest zerowe). Jaki jest średni koszt wypożyczenia deski i wszystkiego co do jazdy potrzebne? Chociaż taki uśredniony. Bo chętnie spróbuję czegoś nowego
Czamczak Napisano 27 Listopada 2008 Napisano 27 Listopada 2008 Tu masz przykładowy cennik: http://www.ski-sukces.zakopane.pl/
Arkadius88 Napisano 27 Listopada 2008 Napisano 27 Listopada 2008 Znam się co nieco na nartach, jeździe i sprzęcie także jak co to pytać na gg A co do tematu... Rokrocznie jeżdżę na narty w polskie lub słowackie góry W zależności od warunków. Jeżdżę od... hmm właściwie nie wiem czy najpierw nauczyłem się jazdy na nartach czy na rowerze MÓJ SPRZĘT NA ZIMĘ xD
nikodem Napisano 22 Grudnia 2008 Napisano 22 Grudnia 2008 no i noclegi pewnie zarezerwujemy na PILSKU (Korbielów) oby śnieg dopisał
harry-peek Napisano 22 Grudnia 2008 Napisano 22 Grudnia 2008 Melduje, ze na Pilsku sa calkiem niezle warunki, bylem w niedziele a dzis i jutro jeszcze troszke dopada. Dalo sie zjechac do samego dolu.
nikodem Napisano 22 Grudnia 2008 Napisano 22 Grudnia 2008 samego dołu? łeee a kamieni dużo? rok temu było multum
accentinferno Napisano 22 Grudnia 2008 Napisano 22 Grudnia 2008 Witam. Ja jeżdżę na nartach od kołyski chyba i najbardziej w Polsce lubię jeździć na nosalu w zakopanem, na kasprowym wierchu i na jaworzynie w krynicy zdrój. Poza naszą ojczyzna wybieram Austrię, Szwajcarię lub Włochy. Mój sprzęt to narty rossignol radical buty ta sama firma i model radical R16 wiązania rossignol nie pamiętam modelu kijki Go sport:P
harry-peek Napisano 23 Grudnia 2008 Napisano 23 Grudnia 2008 Precyzujac, do dolnej stacji krzesla. Na trasie kamieni troszke na sciankach. A podczas zjazdu na parking po prostu trzeba uwazac.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.