Skocz do zawartości

[Prezenty] Czyli co chcecie dostać na Mikołaja i na święta.

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

A ja już nawet się z "Mikołajem" dogadałem i Sigme Rox 9 podrzuci ;)

A co bym jeszcze chciał to lepiej nie pisać bo zbyt długa by ta lista była...

• Mod Team
Napisano

sluchalem ksiedza Rydzyka... itp itd.

To wystarczający argument ,żebyś nic nie dostał;)

Miały byc koła, ale sam sobie sprawiłem.

z racji tego,że nie mam wysokich wymagań bym sobie życzył nowa ramę FS ( może byc Tomac lub RB IQ ) plus Manitou Minute ABS+ 120 mm i Micheliny WildGrip 2.0 Tubeless ewentualnie jakieś Tubelessy z WTB ,ostatecznie Geax. Aha, i jeszcze sztycę Syntace P6, mostek Syntace F119 i kierownicę Syntace Vectro Carbon.

Jak widać niedużo tego jest, więc sie Mikołaju sprężaj.

Napisano

po tajemniczo /dramatycznym peknięciu obręczy takowa chciałbym otrzymać, a jak by Mikołaj był łaskaw to przerzutkę XTR-a na tył dostać też pragnę .. ;)

Napisano

Mikołaju, rok temu bardzo trafnie dałeś mi Ice Spikery za co jestem niezmiernie wdzięczny. Ale do kompletu przydałyby się jakieś buty które dadzą radę w zimę bo moje nawet z ochraniaczami przemakają i stópki mi marzną... W zamian obiecuję częściej myć rower!

Napisano

Jak wszyscy to wszyscy :P pierwsze co to ramę albo boplight team lub jakąś fajną tanią rame full, dryga rzecz to amorek :) a trzecia napęd, może jeszcze jakieś małe drobiazgi :)

Napisano

Ja chciałbym dostać komplet Crossmarków kevlar + dętki Maxxis Ultralight i może buteleczkę Brunoxa Deo :wallbash:

A gdyby jeszcze starczyło na jakąś ładną 9-cio rzędową kasetę... :thumbsup:

Napisano

Jako że na urodziny mam dostać pulsometr, to do pełni szczęścia na święta poproszę Camelbak Hydrobak <_<

A z nie rowerowych rzeczy to butlę do paintballa Pure Energy i może maskę DYE i4? :stupid:

Napisano

A więc prezenty robię sobie sam i w tym roku nie będzie to nic rowerowego :D

Kupuję sobie lustrzankę.

Z rowerowych spraw, fajnie by było dostać np:

buty shimano sh-m086

sztyce i mostek thomson

kurtkę endury mt 500

spodnie endury jakieś 3/4

No i chyba tyle :)

Napisano

Drogi Mikołaju. Jak już będziesz nosił te bidony to zapakuj jeden więcej dla mnie, tylko termiczny. I jeszcze fajnie jakbyś podrzucił podstawkę do mojego licznika Echo ECV3 to bym miał do drugiego roweru. Zaznaczam też, że przyjmę wszystko rowerowe co masz i w ilościach dowolnych :D

Napisano

Do szczęścia wystarczy mi pulsometr Sigma PC15. Jednak wcale nie obraziłbym się jakbym dostał kask Lazer X3M, Juicy 5 na tył i koło, również na tył :D

Napisano

Na "Mikołaja" Czyli 6 grudzień to nie słyszałem żeby ktoś od znajomych robił prezenty. Więc trochę dziwne pytanie. A co do świąt to jeszcze kupa czasu. Więc nie zastanawiałem się nad prezentami. Jak przyjdzie 10 grudzień to wtedy zacznę myśleć

Napisano

mmm...

nowa korba, nowy amortyzator, lepsze oświetlenie... :down:

wszystkiego mieć nie można... ale choć jedną z tych rzeczy... :D

chyba mikołaj w tym roku, popadnie w długi ;P

pzdr :)

Napisano

za mikołaja w tym roku robie sobie sam.. i wyglada na razie to tak:

prezenty zakupione to:

rama cannondale scalpel, z tłumikiem foxa i leftym

koła na obręczach ztr olympic

hamulce tarczowe xtr 2011

prezenty w trakcie realizacji:

korba, prawdopodobniej Race face deus xc lub truvativ noir

kierownica ritchey wcs carbon

pozdrawiam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...