Skocz do zawartości

[pogadajmy] czyli co dziś robiłeś rowerowego - reaktywacja cz. 10

Odi

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

No to złamana przerzutka tył :icon_wink:, Wręcz pięknaaaaa krzywa korba i oczywiscie piękna pokrzywiona przerzutka z przodu :) i jeszcze ośka z tyłu się krzywi :)

Napisano

Przejechałem całą warszawę w poszukiwaniu siodełka Accent Derry no i nie znalazłem :) zdenerwowałem się i podjechałem do pierwszego lepszego supermarketu i kupiłem jakieś żelowe takie za 20 zł siodełko bo z tym dotychczasowym to już nie miałem sił.

Napisano

No to złamana przerzutka tył :), Wręcz pięknaaaaa krzywa korba i oczywiscie piękna pokrzywiona przerzutka z przodu :) i jeszcze ośka z tyłu się krzywi :D

Cos ty młotem waliłeś w rower?

Napisano

No wiesz jak sie szybko jedzie i potem glebe zalicza taką nice znaczy rower "hamuje" na głazach a ja fruwam niczym ptak do wody :)

Napisano

Rebuild Fox'a rp23 w żony biku (wymiana uszczelek) bo zdarzył mu się "stuck down". 40 min roboty i zaoszczędzone ~150zł na serwisie u dystrybutora ;)

Napisano

Raptem 20 km, w deszczu i pod wiatr, najlepszy jest wiatr w twarz jak się przejeżdża przez most, można się świetnie dotlenić na takiej otwartej przestrzeni. Taka fajna pogoda w Warszawie, że więcej się nie chciało kręcić.

Napisano

46 km wmordewindu, około połowa z kolegami. Tempo było turystyczne, aż mnie jakiś kleszcz dopadł. Wniosek - jeździć szybko, nie zdążą się paskudztwa przyczepić.

Oprócz tego małe zakupy i będę testował dętki butylowe.

• Mod Team
Napisano

W sobotę wykręciłem 115 km, co jest moim rekordowym dystansem dziennym.

Większą część dystansu pokonałem z dwoma forumowiczami: picasso11 i browm.

Wielkie dzięki dla nich.

Napisano

rozebrałem jeszcze swojego xc600 z znalazłem przyczynę porysowanych goleni;/ myślałem że wpadło coś pod uszczelkę a to sprężynki spomiędzy uszczelek czy jak to się tam zwie199va45ndoxuon6mt_thumb.jpg :) i reszta maneli z rozbiórki dwnk6z3qbuv6l7pajmo5_thumb.jpg oraz zupa olejowa:D 7sbht4cw7e1ompjy1om8_thumb.jpg

• Mod Team
Napisano

Dziś to małe przymyślenia na temat kupna przyszłych rowerowych ciekawostek, krótka trasa i zlokalizowanie wycieku oleju :D

Napisano

43km z czego część z kolegą Thraw'nem a wieczorem jadę na nocne testy pozdrower

dokręciłem do 63km późne pozdrower i dowiedziałem się mnóstwo o lampkach i latarkach od ludzi z pasją inną niż rowerowa:)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...