Skocz do zawartości

[Zakupy] Ostatnio kupiony sprzęt związany z rowerami

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Zamówiłem dzisiaj manetki Alivio, klamki Avid SD7, hamulce Avid SD5, smar Finish Line Cross Country a jutro spróbuję zamówić amortyzator Suntour Raidon Air :P

• Mod Team
Napisano

Rama Poison Curare, to będzie mój pierwszy full :(

No i tak idąc za ciosem kupiłem Sztyce Smica 400mm 252g. Bo chcąc nie chcąc średnica rury podsiodłowej jest inna od obecnej jaką miałem :D

Napisano

pompka do amorów- orginał Fox-a,

siodło Specialized Phenom SL Biało - Czerwone,

nowy przewód do Hebli Magura Matra SL,

komplet klocków Performance 5.1

Napisano

A ja ostatnio nabyłem czerwony finish line 360ml, zielony 60ml i Brunox deo 200ml :) No i nie wiem czy można nazwać to "ostatnio" ale 25 lipca 2010 nabyłem swój pierwszy rower w którym znajdowały się komponenty powyżej Shimano sis :icon_lol: a mianowicie kelly's madman 09

Napisano

Kupiłem taką lampkę za 13PLN, założyłem żarówkę 6V 5W i podłączyłem do akumulatora żelowego 4Ah (umieszczonego w drugim koszyku na bidon). Mogę śmigać kilka godzin z bardzo mocnym światłem. Jeździłem już kiedyś na innym podobnym zestawie. Dodatkowo mocna diodowa latarka przypięta do kasku, co w terenie jest bardzo przydatne.

Kupiłem sobie też okularki z wkładką korekcyjną BBB OPTIVIEW BSG-33, bo mam małą wadę wzroku, a soczewek kontaktowych nie chcę. Jutro idę zamówić szkła.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...