Skocz do zawartości

[ZLOT] II Ogólnokrajowy międzynarodowy ZLOT Forumrowerowe.org

MarcinGoluch

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Grupa hardkorowcow-cyborgow tez az tak straszna nie byla :D Zreszta jak ktos bedzie mial kryzys na trasie to cala grupa poczeka nie wazne jaka ;P

Napisano

Ja panowie będę obstawiał tyły ;) Mój Giant waży jakies 15 -16 kg, ale mnie to nie martwi bo rower mam dla przyjemności bujania się po górkach a nie na wyścigi. Koledzy z którymi śmigam maja rowerki za 9 - 12 tysi a zabawa jest równa ( z tą różnicą że mają serwis droższy hehe)

Napisano

Podkreślmy jeszcze raz to jest zlot a nie wyścig ;) Użytkownicy co droższych egzemplarzy będą co najwyżej podziwiani tylko przez resztę ;)

P.S. Teraz mi się przypomniało, mam nadzieję że "znalazca" zeszłorocznej opony z Ibisa pociął ją na pierwszym wyjeździe ^^

Napisano

ty to nie zabieraj w ogole roweru, zaoszczedzisz na samolocie, a cos sie znajdzie na miejscu - objasniajac dla tych, ktorzy nie byli - dlatego wlasnie jezdzimy w grupkach, najszybsi jada na rowerach i na szczycie czekaja na piechurow, dla ktorych juz zabraklo maszyn

Napisano

A tak już na serio miejmy nadzieje że podobnego incydentu z oponami już nie będzie ;P

Napisano

Jak go zostawisz na korytarzu to przygarne ;P A tak na serio zależy ile waszmość by sobie zażyczył :unsure:

Napisano

Spanie, zerowanie, jazda, jazda, jazda, prysznic, zerowanie, ognisko, ciszanocnazaklocanadziekiemotwieranychbutelek, spanie, zerowanie, jazda, jazda, jazda, prysznic, zerowanie, loteria, ognisko, powtorka z ciszynocnej.

A w miedzyczasie Czas Wolny Na Interakcje i Socjalizowaniesie :devil:

Trasy wygladaja tak jak je zaplanuja przewodnicy...

Tak z grubsza ofkors...

Szacunek...

I.

Ej, no nie przeginaj już z tą ilością pryszniców. Toż to cały zapach Macho zejdzie po takich wybrykach :voodoo:

Napisano

Ej, no nie przeginaj już z tą ilością pryszniców. Toż to cały zapach Macho zejdzie po takich wybrykach :icon_mrgreen:

napisał, Ten co niby pod prysznic nie chodził!! :P

• Mod Team
Napisano

Klaniam,

Janislaw to Twardziel. Chodzic chodzil, ale wody nie odkrecal. Takie to meskie i jakie ekologiczne ;)

Szacunek...

I.

Napisano

A ja mam zgoła inne pytanko:

Przyjeżdża ktoś kilka dni przed zlotem (albo kilka dni zostaje po nim)?

Ja mam coś takiego w planach, tyle że czy przed czy po to się jeszcze okaże.

• Mod Team
Napisano

Klaniam,

Ja tez poszedlem za sugestia Lookasa i poszedlem na rower. Traska bylejaka, bo bylejaka ale zawsze lepsza od zadnej :)

No i sie natchnalem tym wiesiennym powietrzem i poczynilem pewne czyny.

Bilet zaklepany, zatem bede ladowal na bliskim perymetrze - Rytro - w srode 9 czerwca wieczorem. Zakosami przez gorki na Durbaszke powinienem przed polnoca dotrzec. Od czwarteczku rana jestem otwarty na wszelkie propozycje pedalarskie :)

Zostaje na pewno do rana poniedzialku 14 czerwca a jak sie uda wyzebrac jeden dzien wiecej wolnego to do wtorku.

Z kwietniowych przeszpiegow z mojej strony niestety nic nie wyjdzie gdyz moj Bracki postanowli uczynic sobie krzywde i sie ozenic. Niestety na dwa urlopy w kwietniu nie mam co liczyc ;)

Szacunek...

I.

Napisano

Też miałem od razu takie skojarzenia :P Cóż mi te liście naprawdę nie podchodzą.. nie wiem jakiegos grunge brusha może użyj ;P

Powiedzmy, że chodziło o taki powiew liści za rowerem :wallbash:

Dzięki za opinie, coś jeszcze w wolnym czasie wykombinuje.

Napisano

Klaniam,

Janislaw to Twardziel. Chodzic chodzil, ale wody nie odkrecal. Takie to meskie i jakie ekologiczne :blink:

Szacunek...

I.

Nie no, w sobotę odkręciłem. Przepisowo raz w tygodniu należy się trochę ochlapać :thumbsup:

Co do przed i po - ja planuję zostać do wtorku, bo na sam weekend jak rok temu to tak ciut mało.

A i jeszcze kombinuję nad bardziej interesującym środkiem transportu, ale to wyjdzie w praniu :devil:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...