Drozdzu5 Napisano 24 Kwietnia 2009 Napisano 24 Kwietnia 2009 No i zbliża się powoli kolejna impreza... Jakieś doświadczenia z poprzednich lat? Ciekawa trasa? Na forum Bike Maratonu niektórzy twierdzą, że nawet najlepsza z cyklu. Robił ktoś może pomiary przewyższeń, bo organizatorzy ostatnio nie wrzucają o tym danych?
daVe Napisano 27 Kwietnia 2009 Napisano 27 Kwietnia 2009 Mój kolega jeździł tam niedawno i mówił, że trasa super. Trzeba będzie jej spróbować - do zobaczenia na starcie!
bartek_1990 Napisano 27 Kwietnia 2009 Napisano 27 Kwietnia 2009 Z racji choroby opuściłem wrocław, ale boguszowa już nie przepuszczę
inferek Napisano 30 Kwietnia 2009 Napisano 30 Kwietnia 2009 Też się zjawię, pewnie z kolegą Rockriderem Trójgarb i Chełmiec -mniam
rockrider Napisano 30 Kwietnia 2009 Napisano 30 Kwietnia 2009 Ja również będę koledzy, tylko jak zawsze wszystko od pogody zalezy I licze na jeszcze lepsze miejsce niż we Wrocławiu
arek_wro Napisano 1 Maja 2009 Napisano 1 Maja 2009 Ja sie w tym roku nie wybieram, ale jezeli ktos sie waha, to szczerze polecam, bo trasa jest rewelacyjna.
Lai Napisano 4 Maja 2009 Napisano 4 Maja 2009 :-( Pojechałbym ale matury niestety przeszkadzają... W zeszłym roku byłem - gorąco polecam! =)
ghost007 Napisano 4 Maja 2009 Napisano 4 Maja 2009 maraton wypada w sobotę, a za moich czasów matur w weekendy się nie pisało
Drozdzu5 Napisano 4 Maja 2009 Autor Napisano 4 Maja 2009 Trasa jest chyba identyczna jak rok temu, więc tutaj można znaleźć więcej informacji o niej: http://bikemaraton.com.pl/imprezy/y/2008/eid/26/sub/trasa Przewyższenia też tam są podane.
rockrider Napisano 6 Maja 2009 Napisano 6 Maja 2009 A jak bedzie mokro, błoto to trasa bedzie dużo trudniejsza?
bass Napisano 6 Maja 2009 Napisano 6 Maja 2009 Chcę się tam jutro wybrać i mam pytano, Czy trasa jest już oznakowana?
Drozdzu5 Napisano 6 Maja 2009 Autor Napisano 6 Maja 2009 Kto będzie miał okazję przejechać się trasą, niech zda relację jakie warunki. Szykuje się chyba błotnisty maraton. ;]
rockrider Napisano 7 Maja 2009 Napisano 7 Maja 2009 Nie wiadomo czy błotny, bo pogoda ma byc ładna jak patrze na prognoze, ale różnie bywa. Wszystko okaze sie w sobote
bass Napisano 7 Maja 2009 Napisano 7 Maja 2009 Dzisiaj po południo przejechałem tresę MINI i trasa była sucha (ale się nie kurzyło) Jeszcze do końca nie była oznakowana i tu podziękowania dla Artura Macha z KK Sirbud Wałbrzych za oprowadzenie po trasie (mam nadzieję że nie pomyliłem imienia). Przez cały dzień do godziny 3 nad Wałbrzychem wisiały ciemne chmury ale nie padało. Kto wie jak będzie wyglądała reszta dnia, noc i jutrzejszy dzień. Bądźmy dobrej myśli. Na http://new.meteo.pl/ nie zapowiadają jakiegoś wielkiego deszczu. Do zobaczenia na trasie
Beton Napisano 7 Maja 2009 Napisano 7 Maja 2009 ja sie pojawie ;p. ale wolał bym błoto bo jak jest sucho to nic sie niedzieje i wieje nudą
NeZ Napisano 7 Maja 2009 Napisano 7 Maja 2009 ja też gorąco polecam ten maraton bo trasa jest miodzio, zresztą tam debiutowałem w maratonach
me.wa Napisano 7 Maja 2009 Napisano 7 Maja 2009 ja tez sie oczywiscie pojawie ;d mam do wyrównania rachunki z tą trasa.
Morpheo Napisano 8 Maja 2009 Napisano 8 Maja 2009 W środę, w deszczu, przejechałem z kolegą z klubu dystans MEGA. Trasa nieszczególnie błotna. Organizator najlepiej podsumował trasę - w 95% leśne, szerokie szutry. I faktycznie tak jest. W Jabłowie (?) na podwórzu wyrosła brama - pewnie będzie minimalna korekta trasy. W drugiej połowie trasy przyda się odrobina uwagi na kamienistych zjazdach. I to chyba wszystko. Do zobaczenia na trasie - 676.
tobo Napisano 8 Maja 2009 Napisano 8 Maja 2009 ja będę jak mnie ktoś namierzy to niech da znać że jest z forum....
Drozdzu5 Napisano 8 Maja 2009 Autor Napisano 8 Maja 2009 A ja z numerkiem 828 jutro wystartuję. Przyjeżdżam z kumplem, który też w M2 startuje - jego numerek to 838. Ekipa z Zawadzkiego (Opolszczyzna).
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.