Skocz do zawartości

[maraton] Fujifilm Bike Maraton Boguszów Gorce 09.05.2009r.

Drozdzu5

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

No i zbliża się powoli kolejna impreza... :) Jakieś doświadczenia z poprzednich lat? Ciekawa trasa? Na forum Bike Maratonu niektórzy twierdzą, że nawet najlepsza z cyklu. Robił ktoś może pomiary przewyższeń, bo organizatorzy ostatnio nie wrzucają o tym danych?

Napisano

Mój kolega jeździł tam niedawno i mówił, że trasa super. Trzeba będzie jej spróbować - do zobaczenia na starcie! :P

Napisano

:-( Pojechałbym ale matury niestety przeszkadzają...

W zeszłym roku byłem - gorąco polecam! =)

Napisano

Kto będzie miał okazję przejechać się trasą, niech zda relację jakie warunki. Szykuje się chyba błotnisty maraton. ;]

Napisano

Dzisiaj po południo przejechałem tresę MINI i trasa była sucha (ale się nie kurzyło) :P Jeszcze do końca nie była oznakowana i tu podziękowania dla Artura Macha z KK Sirbud Wałbrzych za oprowadzenie po trasie (mam nadzieję że nie pomyliłem imienia). Przez cały dzień do godziny 3 nad Wałbrzychem wisiały ciemne chmury ale nie padało. Kto wie jak będzie wyglądała reszta dnia, noc i jutrzejszy dzień. Bądźmy dobrej myśli. Na http://new.meteo.pl/ nie zapowiadają jakiegoś wielkiego deszczu. Do zobaczenia na trasie :D

Napisano

ja też gorąco polecam ten maraton bo trasa jest miodzio, zresztą tam debiutowałem w maratonach :thumbsup:

Napisano

W środę, w deszczu, przejechałem z kolegą z klubu dystans MEGA. Trasa nieszczególnie błotna. Organizator najlepiej podsumował trasę - w 95% leśne, szerokie szutry. I faktycznie tak jest. W Jabłowie (?) na podwórzu wyrosła brama - pewnie będzie minimalna korekta trasy. W drugiej połowie trasy przyda się odrobina uwagi na kamienistych zjazdach. I to chyba wszystko.

Do zobaczenia na trasie - 676.

Napisano

A ja z numerkiem 828 jutro wystartuję. :D Przyjeżdżam z kumplem, który też w M2 startuje - jego numerek to 838. Ekipa z Zawadzkiego (Opolszczyzna). :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...