jurasek Napisano 12 Kwietnia 2005 Napisano 12 Kwietnia 2005 och ten giancik - miód malinka :shock: aż mi leci z gęby ślinka :lol: pewnie, że można złożyć ale: primo - trzeba wiedzieć co w rowerze piszczy, a ja :-? secundo - zrozumienie w domu trzeba mieć, a to już :evil: :evil: cykloza sie rozwija coraz częściej bywam w rowerowni jestem z nimi już na ty :grin: , wymieniłem sie mailami :twisted: . czy jest na forum psychiatra?! :oops:
MB Napisano 12 Kwietnia 2005 Napisano 12 Kwietnia 2005 Ja tam twardo stąpam po ziemi. Na razie nie stać mnie na niewiadomo co, i dlatego tylko modernizuję swój rower przy pomocy kieszonkowego... Aktualnie zbieram na amortyzator Suntoura (xc pro), a jeśli miałbym sobie wybrać jakis wspaniały rower, to może Wheeler Hornet 20?
Costas Napisano 12 Kwietnia 2005 Napisano 12 Kwietnia 2005 Brzydki ten kellys Każdy ma inny gust, ale XTC mi sie też podoba.
Żaba Napisano 12 Kwietnia 2005 Napisano 12 Kwietnia 2005 ... cykloza sie rozwija coraz częściej bywam w rowerowni jestem z nimi już na ty :grin: , wymieniłem sie mailami :twisted: . czy jest na forum psychiatra?! :oops: Co ty piszesz , tyś jest normalnym , to "ci inni" są nie tego.My tu wszyscy tak mamy. :twisted: :cool: 8)
DaRochee Napisano 12 Kwietnia 2005 Napisano 12 Kwietnia 2005 ...tyś jest normalnym , to "ci inni" są nie tego.My tu wszyscy tak mamy. :twisted: :cool: 8) my jestesmy normalni, ewentualnie jak by sie ktoś z nienormalnych pytał to "pozytywnie zakręceni" :lol:
karolyfer Napisano 13 Kwietnia 2005 Napisano 13 Kwietnia 2005 http://www.merida.no/getfile.php/109045.67.../1106672176.jpg Jak go dzisiaj w sklepie zobaczylem :-o to mi sie slabo zrobilo Ale ja wymagajacy nie jestem, moglbym miec taki np.
Marker Napisano 13 Kwietnia 2005 Napisano 13 Kwietnia 2005 Miałem wczoraj sen... i w tym śnie był ten rowerek : http://twobikes.ch/Kona-Stinky-1024x768.jpg ehhhh moze kiedys się spełni...
Alvaren Napisano 14 Kwietnia 2005 Napisano 14 Kwietnia 2005 Karolyfer powiedz jaki to rozmiar tego amstaffa??????????
karolyfer Napisano 14 Kwietnia 2005 Napisano 14 Kwietnia 2005 Ten na fotce to chyba 18" na oko, na żywo to widzialem tego na fotce co link do niej dalem nie Amstaffa. Alvaren a ty bedziesz bral jakies specjalne malowanko nowej ramy :?:
Alvaren Napisano 14 Kwietnia 2005 Napisano 14 Kwietnia 2005 No ja chyba będe brał 18'' ale zastanawiam się nad 16'' :/ na tej fotce to chyba nie 18'' w sklepie jakas wieksza mi sie wydawała a ramke będę miał czarną bez malowania nie mam kasy na takie coś, jak kiedyś bedzie juz obsrupana to wtedy dam na malowanie ze specjalnym wzorem
karolyfer Napisano 14 Kwietnia 2005 Napisano 14 Kwietnia 2005 na tej fotce to chyba nie 18'' Może, może :grin: nie wiem, spojrzalem na moja fure i sie wydala troszke wieksza a mam 19"
Plotr Napisano 24 Kwietnia 2005 Napisano 24 Kwietnia 2005 a moj wymarzony rower to rower na ramie Author A-Gang PM http://new.mtbs.cz/katalog.html?m=222 z malowaniem kony scrap albo kony stuff: scrap stuff na osprzecie avida, truvativa, srama i shimano, szczegoly podam jak spelnie swoje marzenie jakos w lipcu
Ecia Napisano 24 Kwietnia 2005 Napisano 24 Kwietnia 2005 A ja marzę o dwóch rowerach 8) : 1. mój rower w jednym kawałku (bo na razie rama i części są osobno); 2. zmaterializowany rower Mojego Rycerza (bo na razie istnieje jedynie w wymiarze wirtualnym)... Oba te rowery stanowią nierozerwalną całość: jeden bez drugiego nie ma prawa ruszyć w trasę ;-) ... Pozdrówko rozmarzone :-) ...
Marix Napisano 24 Kwietnia 2005 Napisano 24 Kwietnia 2005 A ja nie marze o wystrzałowym rowerze bo trzęsły by mi sie ręce żeby go na czymś nie rozwalić i bałbym sie zatrzymac wśród ludzi zeby mi go nie ukradli. Rower marzeń to se moge mieć na plakacie na ścianie:)
woj_teq Napisano 24 Kwietnia 2005 Napisano 24 Kwietnia 2005 No ja chyba będe brał 18'' ale zastanawiam się nad 16'' :/ na tej fotce to chyba nie 18'' w sklepie jakas wieksza mi sie wydawała a ramke będę miał czarną bez malowania nie mam kasy na takie coś, jak kiedyś bedzie juz obsrupana to wtedy dam na malowanie ze specjalnym wzorem Ten na zdjęciu to 16". a tutaj znalazłem więcej zdjęć tego roweru :arrow: FOTA1 FOTA2 FOTA3 FOTA4 FOTA5 FOTA6 FOTA7 FOTA8 FOTA9 FOTA10
akarso Napisano 29 Kwietnia 2005 Napisano 29 Kwietnia 2005 A ja to w sumie swój rower marzeń już mam... co prawda najbardziej mi podchodzi santa cruz blur, ale kupiłem iron horse'a hollowpointa też z VPP, rama wazy tyle samo co w blurze, design nawet troche podobny, i ma naklejke "santa cruz" na ramie :-D tylko osprzęt z czasem wymienię jak mi się STX-RC już rozpadnie, no i amorek to pewnie white brothers wstawie ;]
Żaba Napisano 1 Maja 2005 Napisano 1 Maja 2005 Maszynka do szeroko pojętej jazdy , mmmm , uwielbiam ten styl. 8) :-D 8)
IBNZ Napisano 1 Maja 2005 Napisano 1 Maja 2005 Tylko i wylacznie Corratec Super Bow Team World Cup. Ramy Bow sa przepiekne... I ten rower ma w sobie cos. A jesli nie ten to Author Introvert, ten tez sprawia, ze krew mi plynie szybciej.
jurasek Napisano 2 Maja 2005 Napisano 2 Maja 2005 ostatnie posty nie jarze w komplecie ale nie ważne ważne że Wy sie dobrze bawicie in my work zagościły trzy biki mercedes benz jeden gary fisher jak popatrzyłem ile stresu mają właściciele z pilnowaniem swoich skarbów to jeszcze bardziej pokochałem swoją limuzynke w srode ba za 48godz montaż amora i wtedy sesja zdjęciowa na rozkładówke xc-zone limuzynko kocham cie!
patrycjusz Napisano 2 Maja 2005 Napisano 2 Maja 2005 witam ja juz spełniłem swoje marzenie na wymarzony rower ale juz mam na oku nowy :grin: oto ja i moj bike http://img46.echo.cx/img46/7781/bike7li.jpg
snakes Napisano 3 Maja 2005 Napisano 3 Maja 2005 Witam, to i ja coś dorzucę od siebie wydaje mi się że kończę właśnie swój rower marzeń. Na początek wystarczy, potem ewentualnie wymienię jeszcze kilka elementów Konfigurację już podawałem - ale wrzucę tu jeszcze raz: DC Mastiff 18,5" + damper DNM Burner RC amor przód Manitou STANCE Blunt Hex (150mm, sztywna oś 20mm) piasty NorthShore disk 36 otw. P+T szprychy DT Champion czarne, niecieniowane czarne obręcze Sun Rims Single Track opony - Panaracer Fire FR PRO suport - Race Face SRX korba - Race Face RIDE XC pedały Crank Brothers (platforma + ubijacz) kaseta SRAM PG-990 łańcuch SRAM PC-99 przerzutka tył SRAM X.9 przerzutka przód SRAM X-Generation sztyca DaBomb siodełko - na razie VELO (nie pamiętam nazwy) hamulce HAYES HFX-MAG XC P+T Stery TIOGA mostek TIOGA Task Force kierownica Tioga TaskForce DH, gięta gripy - jakieś TIOGA, nie pamiętam które manetki SRAM X.9 trigger Z czasem na pewno do wymiany tylny damper - najprawdopodobniej na Manitou Swinger Coil, ale to już w trakcie użytkowania roweru Szczerze mówiąc - na początku zakładałem inny budżet i gdybym miał kupować gotowy rower, to nie wydałbym więcej niż 50% tego co w ten sposób wydałem. A składając rower powoli element po elemencie - miałem trochę czasu i w sumie wyszło sporo kasy więcej. Za to jedynie damper jest elementem który widzę do wymiany od początku. I to właściwie mój rower marzeń - tak mi się wydaję. Do jazdy zostało jeszcze parę zł do zapłacenia, ale już niebawem przestanę siedzieć przed komputerem i będę w zamian jeździł po okolicznych lasach Pozdrawiam
Marc1n Napisano 4 Maja 2005 Napisano 4 Maja 2005 A ja tam powiem krotko, wszystkie SantaCruzy, IronHorse'y i Cannondale mi sie podobaja i kazdy jest super. A roweru marzen nie mam, bo co roku jest fajniejszy. W tamtym roku podobaly mi sie Scotty na Scandinum 2, ten full leciutki, a dzis jzu sa fajniejsze.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.