Skocz do zawartości

[uczciwość] transakcje z użytkownikami forum

Kanonier

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

lukcio, kupiłem u Niego używanego R7 Elite Absolute. Stan zgodny z opisem, oddany do autoryzowanego serwisu na wszelki wypadek, potwierdzili, że w środku igła i wszystko sprawne.

Kontakt bardzo dobry. Polecam!

Napisano

Spider - kupowałem od niego amortyzator, rzetelny kontakt, wszystko ok

Kawior - też polecam, kupowałem pastę ATE, tutaj też wszystko OK

Andrew - kupiłem od niego oliwkę do skrócenia przewodu, również wszystko ok

Napisano

Osobiście odradzam jakiekolwiek transakcje z użytkownikiem KRETSCHMER na przesyłkę czekałem dwa tygodnie bez efektu, dopiero zastraszenie policją pomogło i doprosiłem się o swoją rzecz.

Napisano

Witam!

Szczerze polecam Wam handel z użytkownikiem tobike - http://www.forumrowe.../112626-tobike/ .

Zakupiłem u tego forumowicza uszczelki do Reby, dostępne w tym temacie: http://www.forumrowerowe.org/topic/105822-oringido-serwisu-reby-kit/page__hl__%2Bzestaw+%2Buszczelek__fromsearch__1

Użytkownikowi zapłaciłem za towar i przesyłkę z góry, towar wysłany, niestety prawdopodobnie Poczta Polska dała ciała i paczka do mnie nie dojechała. Użytkownik tobike wysłał mi drugi zestaw uszczelek do reby na własny koszt.

Uczciwy i pomocny człowiek - po uszczelki dla mnie jechał specjalnie 40km...

Jeszcze raz polecam.

Pozdrawiam,

K.

Napisano

Polecam transakcje z użytkownikiem Wojtuś. Kupiłem od niego tarcze. Kontakt w porządku, można się bez problemu dogadać. A wysyłka... nawet się nie zdążyłem obrócić, a paczka już u mnie była :thumbsup:

Napisano

Chciałem pochwalić użytkownika tiomek. Przy okazji zakupów jakie robił w CRC zamówił dla mnie pokrętła do amortyzatora Manitou. Po otrzymaniu paczki części dla mnie szybko przesłał dalej, bezproblemowy kontakt.

Dzięki.

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Napisano

A Ja z kolei mogę coś powiedzieć o używtkowniku aizbaM - 100% super kontaktu, 100% zapakowania piękne, ciekawe zapakowanie - dosłownie :)

Szybko,zgrabnie robi się z nim interesy.

Napisano

Ja mogę z czystym sumieniem polecić użytkownika Fludi :thumbsup:

Bezproblemowy kontakt i szybka wysyłka towaru. Lampka którą od niego kupiłem zgodna z opisem :thumbsup:

• 1 miesiąc temu...
Napisano

Jestem kolejnym zadowolonym klientem użytkownika tobike.. Tarcze shimano w super stanie + dorzucone śrubeczki. Bardzo dobry kontakt i wysyłka. Polecam!

• 2 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...