Skocz do zawartości

[Zlot]Pierwszy ogólnokrajowy międzynarodowy Zlot Forumrowerowe.org

MarcinGoluch

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Wszystko super, tylko za krótko!

Dziękuję organizatorom, w szczególności Marcinowi.

Poniżej profil wysokości z soboty, jednej z grup - prowadzonej przez Ukasza i Kierownika. Tej nie lubiącej szlabanów!

Suma podjazdów: 1247 m

Ślad trasy obiecuję, wrzucę później.

klik:

233664989364c532m.jpg

Napisano

Ostatnia górka to lajtowy podjazd pod schronisko ;] Nie ma co, Ukasz i Kierownik dobrą trasę zrobili, tylko szkoda że pogoda była nieciekawa i nie dało się zobaczyć jeszcze wielu ciekawych miejsc

Napisano
Jak widać po ilości moich postów przez ostatnie kilka lat to nie rozpisuję się na forum :)

A jestem raczej biernym użytkownikiem – i dobrze mi z tym :P:)

Ale po ostatnim weekendzie to muszę coś jednak napisać, ale krótko i treściwie.

Impreza świetna, rewelacyjny klimat, gdybym mógł częściej z takimi ludźmi pojeździć tylko pogodę trzeba lepszą zamówić !

Dzięki wszystkim, pozdrawiam i do zobaczenia na następnym zlocie…

Sel – częstowanie takich zapaleńców finishlinem to przyjemność

Cóż nic nie stoi na przeszkodzie żeby zebrać się jeszcze raz ;-) Mniejszą lub większą grupą.

Napisano
Patryke - za transport w obie strony (a także po koszulki) i bardzo miłe towarzystwo (mam nadzieję że będziemy częściej razem śmigać);

Jak najbardziej, jakiś wolny weekend się niewątpliwie znajdzie :)

W deszcz w sobotę końcówka była niezła, ja jechałem jak zombie :P

Napisano

Fajny widok mieli ludzie stojący przy drzwiach - wiem, bo mnie też udało się "powitać" kilka osób, które dotarły tuż po mnie. Widok wyłaniających się z mgły bladych i słaniających się na nogach upiorów - bezcenny :)

Napisano
Klip video udało mi się na szybkiego już zmontować. Całość ma 5 minut 43 sekundy - miłego oglądania :)

Video na Vimeo - http://www.vimeo.com/5058640

Video na Youtube -

Trochę lepsza jakość do ściągnięcia z Rapidshare - rapidshare.com/files/242218252/ZlotForumRowerowe_video_sebekfireman.avi.html

super filmik ale najlepszy i tak koniec jak Ivan odpala swoją pompkę :P

Napisano
Cóż nic nie stoi na przeszkodzie żeby zebrać się jeszcze raz ;-) Mniejszą lub większą grupą.

Chętnie bym się przyłączył na jakiś wspólny weekendzik, patrząc na te zdjęcia, a ten filmik to juz cud miód i orzeszki :) Ja chcę pośmigać z wami :P

Napisano

A propos fotek...

kierownik: nie mogę ściągnąć 2. części twoich zdjęć, wywala mi błąd. Inni też tak mają?

Napisano
A propos fotek...

kierownik: nie mogę ściągnąć 2. części twoich zdjęć, wywala mi błąd. Inni też tak mają?

Już pisałem z prośbą o wysłanie na mojego firmowego FTP'a.

Jak się uda to udostępnię w normalny sposób na www :)

M.

Napisano

Dziękujemy :002: .

Ja swoje też zaraz wrzucę - ledwie kilkanaście, ale dobre i to :P . Nasza grupa w ogóle mało pstrykała (chyba, że manetkami :) ).

Napisano

To jest właśnie Kubusiowa na swoim rowerze - również jej za to składałam wyrazy podziwu (w realu i w swoim poście dziękczynnym wyżej), bo się należały :)

Napisano
Klip video udało mi się na szybkiego już zmontować. Całość ma 5 minut 43 sekundy - miłego oglądania :P

Video na Vimeo - http://www.vimeo.com/5058640

Video na Youtube -

Trochę lepsza jakość do ściągnięcia z Rapidshare - rapidshare.com/files/242218252/ZlotForumRowerowe_video_sebekfireman.avi.html

Mógłbyś wrzucić gdzie indziej ? Już nie można ściągać :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...