Skocz do zawartości

[Zlot]Pierwszy ogólnokrajowy międzynarodowy Zlot Forumrowerowe.org

MarcinGoluch

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

zastanawiam się czy nie utrwalić tego wielkiego wydarzenia na filmie :rolleyes: coś jak u mnie w sygnaturze.or full dvd,

mamy w sumie kamerkę i kask ze zrobionym mocowaniem ino pogoda niemokra musi być...

tylko czy ktoś ma coś anty filmowanie ??

• Mod Team
Napisano

zaraz mnie choerla strzeli ... wy tam niezla bibe juz kręcicie a ja startuje dopiero o 12:23 jutro - bede jutro w walbrzychu ok 19:23 no aż mnie tu skręca :rolleyes: Kto da pierwsze foto ;> Jak tam pogoda zapowiada się na jutro wieczór ?

Napisano

Niech żałują Ci co nie pojechali :D

Zarąbiaszcza imprezka, od 7 jestem do teraz jestem na rowerku ogolnie, 90km ;] Troche pomęczyłem ludzi na Sowe i Kalenice ale nie narzekali ;p Fajnie tak jechac takim peletonem 20-30 osobowym, co prawda 7 kapci było + 2 zerwane łancuchy, ale jedziemy dalej...

Jeszcze sobota i niedziela.

Pogoda ogolnie w porządku, rano 5 st bylo, teraz okolo 18 (przy orle), nie pada nie dmucha.

Pozdro

Napisano

Adam czemu nie pojechales? Miales jechac przeciez?!? Ja w sumie tez mialem jechac... No coz, tak bywa.

PS.Relacjonujcie jak tam Wam jest :) Wrzućcie jakieś foto czy cos :)

Napisano
:D okolo 400 foto w miare przebranych juz wlasnie wysyla sie do albumu Picasa w googlach !! mysle ze do jutra mi sie wysle a moze jeszcze dzis zobaczymy ale na pewno jak tylko bedzie caly album zapodam linka !! pozatym ja juz tez w domku ogladam fotki i koorde juz sie pisze na zlot w nastepnym roku ;p;p
Napisano

Poza kilkoma drobnymi incydentami i ludźmi z którymi rozmawiać chyba ochoty bym nie miała najmniejszej z pewnych względów, zawaliła tylko pogoda (:

Napisano

Ekipa zacna gdyby nie "panowie" N i W, wypady świetne, jedyny minus ? 4 kapcie + przecięta opona (2 kapcie i cięcie w drodze powrotnej na szczęście niedaleko domu :thumbsup:).

Wielkie podziękowania dla Marcina - dzięki niemu był zlot (a i łatkami poczęstował :thumbsup:).

Podziękowania również dla Tobo za bycie przewodnikiem.

I podziękowania dla całej reszty za fajnie spędzony weekend :)

Napisano
zastanawiam się czy nie utrwalić tego wielkiego wydarzenia na filmie :) coś jak u mnie w sygnaturze.or full dvd,

mamy w sumie kamerkę i kask ze zrobionym mocowaniem ino pogoda niemokra musi być...

Kurcze szkoda że tej kamerki jednak nie było. Teren poezja, mi szczególnie podobał się las po którym mieliśmy zaraz postój przed sklepem, tam gdzie kolega na tym Canyonie z góry leciał.

Dzięki wielkie Ukasz dla Ciebie i dla Kierownika za prowadzenie jednej z grup. Było zaiście, trasy cud.

Dzięki dla Tobo i reszty Lokales za pokazanie co atrakcyjniejszych zakątków Gór Sowich.

Dzięki dla Wszystkich za towarzystwo ! ! !

Ja do domku wróciłem jakieś 30min temu dzięki uprzejmości Janisława - dzięki za transport !

Zlot wypadł zaiście, wrażenia z trasy super, ludzie których większość z nas widziała pierwszy raz naprawdę EXTRA.

Dwa incydenty hmmm o tym pewnie jeszcze wróci temat ale mamy dwóch użytkowników mniej na forum - tylko się przez gówniarza najadłem wstydu!

Podziękowania dla Michała Dominiaka czyli właściciela Orła za goszczenie nas. Na pewno jeszcze się pojawię. Jeżeli ktoś będzie planował wypad w góry to jako miejscówkę Orła można polecić w 100%.

Pozdrawiam i do zobaczenia na II Międzynarodowym Zlocie Forumrowerowe.org! ! !

Marcin

Napisano

my jutro fotki podrzucimy gdzieś w net i link podeslemy..

pogoda znośna była, po za tym błotko w zębach daje pełem smak gór hehe

no i wielkie dzięki dla organizatorów za organizację jak by nie było sporej imprezy .

sorki za brak kamer itd .. ale dwa anty wynikły..raz pogoda - nie zabardzo sprzet moczyć :) a dwa główny kamerzysta itd brat mój zaniemógł i pooperacyjny stan techniczny nie pozwalał mu nawet na podejście pod Orła :thumbsup: ..

ale na następnym zlocie już będzie na 1000% ...

na dole możecie luknąć na niewielki wycinek naszej twórczości w skrócie :thumbsup:

||

\/

Napisano

Kamere miał Tobo i kręcił nią trochę :thumbsup: Przepraszam że ja nie wziełem kamery ale nie miałem gdzie jej nawet już upchnąć :) A specjalnie ładowałem przed wyjazdem.

Napisano

Niestety już po :) moim podstawowym stwierdzeniem jest to, że zlot mógł by trwać tydzień :D bo jedyna wada to to, że nie z każdym zdążyło się porozmawiać. Liczę na powtórkę, bo w sumie już teraz mógł bym zaklepać miejscówkę na takowy :thumbsup:

Wielkie podziękowania za świetną zabawę :thumbsup:

I wielkie gratulacje dla Marcina że udało się to wszystko zorganizować, co zapewne nie było proste. I nie miałeś co się wstydzić za te dwie osoby, tego dopilnować się nie dało (chyba że płatność z góry), jak byś miał dopilnować wszystkich to byś musiał na rzęsach stawać a i tak by Ci się to nie udało. Myślę, że duża część forum ma po prostu o tych dwóch osobnikach wyrobione już swoje zdanie. Ja swojego głośno wyrażać nie będę, bo i po co.

Do następnego razu! :thumbsup:

Napisano

heja

Ja już zdążyłem rumaka doprowadzić do normalnego stanu. Czekam teraz tylko na foteczki bo qrcze jakiś zresetowany jestem i dokładnie nie pamiętam. Dzięki wielkie dla przewodników naszej uśmiechniętej grupy. Marcin też dzięki za organizacje - super!

Aha Yacek84 czuje się dobrze. Czy Kubusiowa i banda już dojechali?

Napisano

Zlot można uznać za mega udany :) Miło było poynać taki multum ludzi z różnych zakątków, których łączy jedna pasja. Tereny do jazdy są miodne. Marcinowi należą się podziękowania za ogarnięcie całej imprezy. Teraz jeszcze 8 h w pociągu i powrót do domu. Jutro ogarne zdjęcia i zapodam linka. Pozdro dla Zlotowiczów.

Napisano

Czy wasze rowery też nabrały miedzianego koloru na łancuchu, kasecie itd. ? :thumbsup:

Szkoda jedynie że koszulki wyszły duże oraz bez przedniego nadruku w jednym z projektów, czuje się współodpowiedzialny za nie :)

Napisano

podejrzewam że "rudzianka" pokazała się u każdego kto po przyjeździe do schroniska nie wyczyścił napędu. Ja dziś godzinę spędziłem na doprowadzeniu łańcucha do normalnego stanu.

Napisano

szkoda to jest jak rower wpadnie w guw...

a tui jest ok ;) było cool koszulki odjazdowe i nie ma co.. czekam na kolejny zlocik...

a i może forum straciło 2szt osobników .. ale zyskało dzięki zlotowy przynajmniej 3 ;)

ja, kierownik i baranek (brat)

więc nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło (o ile my to jest to "dobro" hahah)

Napisano

;) ja wsumie podziekowania umiescilem juz w odpowiednim dziale ;):P ale moze jeszcze raz napisze ze MASAKRA zlot mega mega udany!! i ze mamy zaj....organizatora ktory na pewno bedzie musial juz do konca swego zycia organizowac zloty forum bo, bo poprostu jest nejlepsiejszy ;p;p heheheh a co do zdjec to juz 336 fotek znajduje sie na serwie picasa i mysle ze mozecie zaczac ogladac http://picasaweb.google.pl/cann83/Zlot

p.s. nie wiem dokladnie czy dobry link podaje jakby co to pisac bo ja dzis pierwszy raz uzylem tego programy picasa 3 i w ogole pierwszy raz kozystam z tego serwera wiec ledwo czaje co i jak :):P

Napisano

Witam wszystkich,

To prawda, zlot był super! Ciesze się, że Ukasz dał mi znać o tej imprezie. Podziękowania dla Marcina za organizację. Jutro będę miał zdjęcia, to gdzieś je umieszczę i podam jak się do nich dostać.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...