Skocz do zawartości

[Zlot]Pierwszy ogólnokrajowy międzynarodowy Zlot Forumrowerowe.org

MarcinGoluch

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Co do warunków sanitarnych można wszystko zobaczyć na stronie www.orzel.info.pl

Moim zdaniem nie jest źle i nie popadajmy w paranoje.

Co do osób z doskoku to jak najbardziej zapraszamy. Ale radzę śledzić temat bo mogą się pojawić różne informacje jak godzina startu, info o ognisku itp które dla takich osób mogą być przydatne.

Thrawn ludzie z wrocka też będą noclegować więc zastanów się chociaż nad jedną nocą, łatwiej Ci będzie przeżyć ognisko i więcej zobaczysz.

Do kiedy zapisujemy hmmm do kiedy się da. Po raz kolejny pozwole sobie przypomnieć, że mamy 86miejsc. Obecnie 36osób jak dobrze pamiętam i sporo deklarujących się na wpłatę w styczniu. Przy 60osobach zamykamy schronisko na cały Zlot.

Nadal szykujemy kilka niespodzianek które spotkały się z zainteresowaniem potencjalnych Zlotowiczów. Ponieważ mamy jeszcze troche czasu wszystkie informacje będą się pojawiały sukcesywnie.

W razie pytań zapraszam na GG3682135.

Pozdrawiam!

Marcin

Napisano

! ! ! CAŁE SCHRONISKO NASZE ! ! !

Jestem po rozmowie z właścicielem i jako, że na pół roku przed Zlotem mamy już praktycznie 40osób to zamykamy schronisko :).

Ociagających się zapraszamy do zapisów :).

Dla tych którzy wspomnieli warunki sanitarne jest nieźle. Jest kilka pryszniców, są umywalki i nie trzeba do wychodka na zewnątrz budynku :)

FOTY http://www.orzel.info.pl/index.php?id=14&&ver=zima

Pozdrawiam!

Marcin

Napisano

A propos warunków sanitarnych: z przyczyn powszechnie znanych (jak choćby ta, że kobiety mają pierwszeństwo) pragnęłabym już na wstępie ustalić, że panie po wycieczce mają przywilej pierwsze korzystać z pryszniców :)

Pozdrówko odświeżające :)

Napisano

Ecia, jesteś wspaniała :)

ja wtedy będę chyba "cierpiąco-umierająca", wiec o chwała Ci za zaznaczenie tej ważnej kwestii :bunny:

Ivan, ile nas-kobit będzie, a ile Was :P nie ucierpisz.

Marcin, gratulejszyn :D

• Mod Team
Napisano

Klaniam,

No i goracokrwisci mlodziankowie znowu sie zagalopowali :)

Dinozaury maja swoje wymagania i potrzeby jesli maja funkcjonowac :D

Pogadamy za 10-15 lat kolpaki. Wtedy odswieze ten temat i przepytam Was na okolicznosc strumykow i tych spraw...

OSTRO!

I.

Napisano

Mieciu, nie strasz dzieci ):

Marcin, ja Ciebie pod włos nie biorę :) Ja się tam z moim lubym koedukować mogę :D

Napisano
kobiety pójdą pod prysznice a panowie do toalet... :) nie wiem kto będzie miał gorzej... hehe

tylko zadzwoń do nich wcześniej żeby podłączyli do kibli ciepłą wodę. :D

ja tam mogę pośmierdzieć w oczekiwaniu na moją kolej mycia, tylko nie wiem czy otoczenie to zniesie hehe.

Napisano

tobo, to taka delikatna sugestia "puśćcie mnie pod prysznic, bo inaczej zginiecie śmiercią marną"? (;

Ivan, Ty z tymi Twoimi 34 latami już dinozaurujesz? jejku, chłopie, co będzie jak będziesz mieć dwa razy więcej na karku? :bunny:

Napisano

Ivan, lubisz się postarzać? Toć to jeszcze nawet nie druga młodość!

Co do łazienek, ja Wam dam podglądać moją lubą!

• Mod Team
Napisano

:D

kreda i wapno.... po trzykroc ....

Kiedys myslalem ze jak bede mial Lata Chrystusowe to juz dawno umre ze starosci :D

Bedziemy emitowac smrod dostojnie i z godnoscia tobo. A ze okolica moze zostac bezpowrotnie zniszczona przez kontakt z Zaboojczymi Toxynami... Sami o to prosiliscie :P

OSTRO!

I.

Napisano

Ivan do tych dinozaurów to wam jeszcze daleko :D Szybki prysznic to parę min także wszyscy powinni się uwinąć w 1h spokojnie z myciem ;-)

• Mod Team
Napisano
Jesteś strasznie marudny i chyba masz kompleks starości :D Tylko nie mów że za tyle i tyle lat będę mówił tak samo ;)

:D no toc ze bedziesz...

Tam odrazu kompleks... Raczej sarkastyczny dystans... Poza tym mlode kobiety przewaznie preferuja doswiadczonych przez czas i zycie samcow :P

Ivan + prysznic = wapno gaszone :devil:B)

BUHAHAHAHAHAHA!!!! Umarlem Monsieur KAZUMI ...

OSTRO!

I.

Napisano

Ivan, jak na zlocie też tak będziesz narzekał, to jak się mają czuć starsi od Ciebie, a zapewne też ich nie zabraknie.

Że w zasadzie, to po co oni w te góry jadą, na cmentarz nie w tę stronę :)

BTW, ciekawe, jaka będzie rozpiętość wiekowa zlotowiczów ;]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...