MarcinGoluch Napisano 5 Stycznia 2009 Autor Napisano 5 Stycznia 2009 Co do warunków sanitarnych można wszystko zobaczyć na stronie www.orzel.info.pl Moim zdaniem nie jest źle i nie popadajmy w paranoje. Co do osób z doskoku to jak najbardziej zapraszamy. Ale radzę śledzić temat bo mogą się pojawić różne informacje jak godzina startu, info o ognisku itp które dla takich osób mogą być przydatne. Thrawn ludzie z wrocka też będą noclegować więc zastanów się chociaż nad jedną nocą, łatwiej Ci będzie przeżyć ognisko i więcej zobaczysz. Do kiedy zapisujemy hmmm do kiedy się da. Po raz kolejny pozwole sobie przypomnieć, że mamy 86miejsc. Obecnie 36osób jak dobrze pamiętam i sporo deklarujących się na wpłatę w styczniu. Przy 60osobach zamykamy schronisko na cały Zlot. Nadal szykujemy kilka niespodzianek które spotkały się z zainteresowaniem potencjalnych Zlotowiczów. Ponieważ mamy jeszcze troche czasu wszystkie informacje będą się pojawiały sukcesywnie. W razie pytań zapraszam na GG3682135. Pozdrawiam! Marcin
MarcinGoluch Napisano 9 Stycznia 2009 Autor Napisano 9 Stycznia 2009 ! ! ! CAŁE SCHRONISKO NASZE ! ! ! Jestem po rozmowie z właścicielem i jako, że na pół roku przed Zlotem mamy już praktycznie 40osób to zamykamy schronisko . Ociagających się zapraszamy do zapisów . Dla tych którzy wspomnieli warunki sanitarne jest nieźle. Jest kilka pryszniców, są umywalki i nie trzeba do wychodka na zewnątrz budynku FOTY http://www.orzel.info.pl/index.php?id=14&&ver=zima Pozdrawiam! Marcin
Ecia Napisano 9 Stycznia 2009 Napisano 9 Stycznia 2009 A propos warunków sanitarnych: z przyczyn powszechnie znanych (jak choćby ta, że kobiety mają pierwszeństwo) pragnęłabym już na wstępie ustalić, że panie po wycieczce mają przywilej pierwsze korzystać z pryszniców Pozdrówko odświeżające
Mod Team IvanMTB Napisano 9 Stycznia 2009 Mod Team Napisano 9 Stycznia 2009 tiaaaa.... I to jest wlasnie tzw-ne rownouprawienie Niewiast ... Wszystkie prawa mezczyzn i wszystkie przywileje kobiet OSTRO! I.
Ecia Napisano 9 Stycznia 2009 Napisano 9 Stycznia 2009 No oczywiście, a jaki byłby w innym przypadku sens równouprawnienia ?
Gevera Napisano 9 Stycznia 2009 Napisano 9 Stycznia 2009 Ecia, jesteś wspaniała ja wtedy będę chyba "cierpiąco-umierająca", wiec o chwała Ci za zaznaczenie tej ważnej kwestii :bunny: Ivan, ile nas-kobit będzie, a ile Was nie ucierpisz. Marcin, gratulejszyn
Sel Napisano 9 Stycznia 2009 Napisano 9 Stycznia 2009 To ja proponuje wyszukać jakiś potok/strumyk niedaleko Panowie damy sobie radę
Robert Napisano 9 Stycznia 2009 Napisano 9 Stycznia 2009 No, a jak ktoś chwilę mokry od potu zaczeka to nie umrze
MarcinGoluch Napisano 9 Stycznia 2009 Autor Napisano 9 Stycznia 2009 Marcin, gratulejszyn Ty mnie nie bierz pod włos bo łazienki są koedukacyjne http://pl.wikipedia.org/wiki/Koedukacja i w ten sposób reklamy Zlotu mamy pełny zestaw ludzi To ja proponuje wyszukać jakiś potok/strumyk niedaleko Panowie damy sobie radę Chyba Cię za przeproszeniem pogieło :P ! A co ja po strumieniuw filmie Stuart malutki mam grac czy jak .
Mod Team IvanMTB Napisano 9 Stycznia 2009 Mod Team Napisano 9 Stycznia 2009 Klaniam, No i goracokrwisci mlodziankowie znowu sie zagalopowali Dinozaury maja swoje wymagania i potrzeby jesli maja funkcjonowac Pogadamy za 10-15 lat kolpaki. Wtedy odswieze ten temat i przepytam Was na okolicznosc strumykow i tych spraw... OSTRO! I.
123456 Napisano 9 Stycznia 2009 Napisano 9 Stycznia 2009 prysznice nie sa za intymne czyli prawie jak w wojsku
Root Admin Mieciu Napisano 9 Stycznia 2009 Root Admin Napisano 9 Stycznia 2009 kobiety pójdą pod prysznice a panowie do toalet... nie wiem kto będzie miał gorzej... hehe
Gevera Napisano 10 Stycznia 2009 Napisano 10 Stycznia 2009 Mieciu, nie strasz dzieci ): Marcin, ja Ciebie pod włos nie biorę Ja się tam z moim lubym koedukować mogę
tobo Napisano 10 Stycznia 2009 Napisano 10 Stycznia 2009 kobiety pójdą pod prysznice a panowie do toalet... nie wiem kto będzie miał gorzej... hehe tylko zadzwoń do nich wcześniej żeby podłączyli do kibli ciepłą wodę. ja tam mogę pośmierdzieć w oczekiwaniu na moją kolej mycia, tylko nie wiem czy otoczenie to zniesie hehe.
Gevera Napisano 10 Stycznia 2009 Napisano 10 Stycznia 2009 tobo, to taka delikatna sugestia "puśćcie mnie pod prysznic, bo inaczej zginiecie śmiercią marną"? (; Ivan, Ty z tymi Twoimi 34 latami już dinozaurujesz? jejku, chłopie, co będzie jak będziesz mieć dwa razy więcej na karku? :bunny:
Robert Napisano 10 Stycznia 2009 Napisano 10 Stycznia 2009 Ivan, lubisz się postarzać? Toć to jeszcze nawet nie druga młodość! Co do łazienek, ja Wam dam podglądać moją lubą!
Mod Team IvanMTB Napisano 10 Stycznia 2009 Mod Team Napisano 10 Stycznia 2009 kreda i wapno.... po trzykroc .... Kiedys myslalem ze jak bede mial Lata Chrystusowe to juz dawno umre ze starosci Bedziemy emitowac smrod dostojnie i z godnoscia tobo. A ze okolica moze zostac bezpowrotnie zniszczona przez kontakt z Zaboojczymi Toxynami... Sami o to prosiliscie OSTRO! I.
Sel Napisano 10 Stycznia 2009 Napisano 10 Stycznia 2009 Ivan do tych dinozaurów to wam jeszcze daleko Szybki prysznic to parę min także wszyscy powinni się uwinąć w 1h spokojnie z myciem ;-)
Mod Team IvanMTB Napisano 10 Stycznia 2009 Mod Team Napisano 10 Stycznia 2009 ... z kazdym rokiem PESEL coraz gorszy OSTRO! I.
Robert Napisano 10 Stycznia 2009 Napisano 10 Stycznia 2009 Jesteś strasznie marudny i chyba masz kompleks starości Tylko nie mów że za tyle i tyle lat będę mówił tak samo
Mod Team IvanMTB Napisano 10 Stycznia 2009 Mod Team Napisano 10 Stycznia 2009 Jesteś strasznie marudny i chyba masz kompleks starości Tylko nie mów że za tyle i tyle lat będę mówił tak samo no toc ze bedziesz... Tam odrazu kompleks... Raczej sarkastyczny dystans... Poza tym mlode kobiety przewaznie preferuja doswiadczonych przez czas i zycie samcow Ivan + prysznic = wapno gaszone BUHAHAHAHAHAHA!!!! Umarlem Monsieur KAZUMI ... OSTRO! I.
Dornif Napisano 10 Stycznia 2009 Napisano 10 Stycznia 2009 Ivan, jak na zlocie też tak będziesz narzekał, to jak się mają czuć starsi od Ciebie, a zapewne też ich nie zabraknie. Że w zasadzie, to po co oni w te góry jadą, na cmentarz nie w tę stronę BTW, ciekawe, jaka będzie rozpiętość wiekowa zlotowiczów ;]
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.