Skocz do zawartości

[Ciekawe aukcje] na Allegro, E-Bay'u i in.

jurasek

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
po nazwie konta wnioskuje ze sprzedawca ma 12 lat :D:D

Ojjj tego nie jesteśmy pewni, ale mnie korci!! Przeszukałem już pół neta i nie znalazłem nigdzie modeli 772 na '09.Ta cena prawie jak prezent na gwiazdkę :rolleyes:

Napisano
przeciez to jest model '08... a nawet jesli wyprodukowany w '09 to jakie to ma znaczenie;)

Sam już nie wiem co myśleć co lepsze XT czy SLX? Ahh... jakieś koło ratunkowe. Pytanie do publiczności :rolleyes:

Napisano

http://allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=11506297 ciekawe aukcje.. i w ciekawym dziale i po rownie ciekawych cenach. patrze wstecz i ten "pan" sprzedal "teleskopy rowerowe" czyli rock shoxa psylo xc w dziale motoryzacja nowe za 100zl (??)

aha, jako wade wskazuje "brak gwintu na glownej sztycy" czyli chodzi o to, ze rura sterowa nie jest gwintowana, co wada nie jest... w dzisiejszych czasach :rolleyes: polecam popatrzec na aukcje w komentarzach, ciekawe ceny i rownie ciekawe opisy. ciekawe skad bierze czesci, bo widac duzo tych kartonow ma

Napisano

Bardzo podejrzany zwłaszcza, że jeden kupujący konto ma zawieszony. Czy to jakieś powiązanie nie wiem, ale trzeba uważać.

Napisano

Ta kaseta PG-970 dziwnie tania - 50zł ? Albo kradzione albo coś... jakiś laik - widać na odległość.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...