Skocz do zawartości

[Dystans] Najdłuższy dobowy przelot !

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

103 km na trasie Gdynia-Hel (swoją drogą gorąco polecam) około 3,5 godziny. Crossowa Merida na oponach 700x35C.

Napisano

Dziś; Brzeziny->Łódź->Stryków->Brzeziny; ~73,5km; średnia 26,7km/h; Tyłek trochę bolał, ale najgorsze były lekko drętwiejące stopy;/

Napisano

Początek sezonu to i nie ma się może czym chwalić, ale dla mnie i tak był to wyczyn: 33km. Cel na początek: 50km. A że nie mam za wiele czasu żeby jeździć, będzie to wymagało zwiększenia średniej przelotowej. ;)

Napisano

Wczoraj zrobiłem Rowerowy Pierścień wokół Poznania. Długość samego pierścienia: 169km, z trasą łącznikową od domu wyszło 210km  :)
Ponad połowa trasy w terenie, chwilami ciężko było ale jaka satysfakcja na koniec :) Zwłaszcza, że poprzedni rekord sprzed pół roku to było "tylko" 145km :)

Napisano

Mój dotychczasowy rekord to 71,96km w około 3h13min, z tego 29,57km w terenie.

Myślę, że by dało się szybciej, ale pierwszy raz jechałem tą trasą i badałem teren.

W tym roku chcę go pobić :)

Napisano

Moje najdłuższe przeloty to 501km /22h , 550km / 22h30m - śląski maraton rowerowy 2012 i 602 km/24 podczas BB Tour 2012. Wszystko na MTB, opony slick.

Napisano

Patrze na przebiegi co niektórych i jestem naprawdę pod OGROMNYM wrażeniem! Fakt że jeżdżę tylko rekreacyjnie ale mój rekord Szczecin Śródmieście -> Trzebież i z powrotem to raptem 62km zrobiłem w 3h. Na "mecie" czułem się jakbym miał wyzionąć ducha :) Dlatego SZACUNEK Panowie!

Napisano

Najdalej zapuściłem się na trasę Solec Kujawski-Bydgoszcz-Toruń i powrót do Solca przez Bydgoszcz.Razem wyszło ponad 125km w czasie ponad 6h z minutami.W ostatni weekend jechałem KaszebeRunda na dystansie 120km w czasie 5h 31m - rower mtb Kross A5 na Kendach Kwest 1,25”.W zeszłym tygodniu zrobiłem 60,2km w 2h 2min na tych Kendach po asfalcie.

Wysłane z SGS za pomocą TpT :)

Napisano

Ja w tym roku się poprawiłem, na majówce wyszło w jeden dzień koło 220 (plus minus kilka)  nawet nie zapisałem :) Po złamaniu 200 w zeszłym roku jakoś ekscytacja nie towarzyszy, jedynie zapakowane sakwy. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...