jurasek Napisano 2 Listopada 2008 Napisano 2 Listopada 2008 o mały pikuś a staranowałbym dwa dziki w ciemności w ostatniej chwili jeden na mnie spojrzał i ujrzałem jego odblaski leniwie zlazły z drogi
Gość neon80 Napisano 3 Listopada 2008 Napisano 3 Listopada 2008 Wolne w pracy - 56 km po lesie. Pięknie jest tu jesienią
roswell Napisano 3 Listopada 2008 Napisano 3 Listopada 2008 omen Przytyje, nie przytyję... to ma mniejsze znaczenie, ważne jak jeździ. A propos, to nie Ty sprzątnąłeś mi białego Foxa (F80 RL) z allegro , poszedł za 850zł Dzisiaj wysłałem 6 paczek, kolejne dwie czekają na korytarzu, a to dopiero początek. Nikt nie chcę kół V-brake 1476g, albo Skareba Comp, jak macie propozycje cenowe piszcie. Poza tym rozpisuje plan treningowy na zimę, przede wszystkim bieganie i rower/trenażer. Jako dodatek basen, siłownia, może sauna, pełna gama rozrywek, byle do wiosny...
Ciastkorz Napisano 5 Listopada 2008 Napisano 5 Listopada 2008 Wyskoczyłem na godzinkę na rower 25,5km. Tak patrze na LF'a w jakim jest stanie, to nie mogę się doczekać nowego bika
kantele Napisano 5 Listopada 2008 Napisano 5 Listopada 2008 ja ostatnio mam wstręt do wszystkiego, włącznie z jazdą na rowerze. deprecha listopadowa mnie dopadła...
roswell Napisano 5 Listopada 2008 Napisano 5 Listopada 2008 Wprawdzie nie dzisiaj,a wczoraj byłem na bardzo ciekawym spotkaniu z podróżnikiem - Tomaszem Świątkiem. Było naprawdę ciekawie i wesoło. To naprawdę niepowtarzalny, pogodny i wesoły człowiek, asceta, tutaj trochę informacji o nim: http://www.odyssei.com/pl/news/101.html Naprawdę podziwiam to czego dokonał - 14600 km w 132dni, do tego na rowerze, którego główne komponenty są z 1968/72 roku. Po przyjeździe do domu czekało mnie rozczarowanie, mało, że kolarka nie zeszła, to jeszcze skończyło się na cenie 559zł, no bez przesady, jest warta znacznie więcej. Z dobrych informacji dostałem potwierdzenie, że kasa wpłynęła na konto i jutro Lookas46 wyślę do mnie wymarzone hamulce Juicy Carbon 2008
omen Napisano 7 Listopada 2008 Napisano 7 Listopada 2008 omenPrzytyje, nie przytyję... to ma mniejsze znaczenie, ważne jak jeździ. A propos, to nie Ty sprzątnąłeś mi białego Foxa (F80 RL) z allegro , poszedł za 850zł w obu przypadkach masz racje ;DD trwają ciągłe testy, przy czym kmów przybywa xDDD
roswell Napisano 8 Listopada 2008 Napisano 8 Listopada 2008 Dziś dotarły moje Avidy, wielkie dzięki Lookas46 Nie spodziewałem się, że będę je miał tak szybko. Poza tym sprzedałem swoją szosę i zastanawiam się co pierwsze - nowa szosa (rama 58) czy koła i SID. Chyba jednak szosówka jest priorytetem, jak macie coś w stylu - Shomano 105/Ultegra, rama 56/58 w dobrej cenie, piszcie.
Baltosz Napisano 8 Listopada 2008 Napisano 8 Listopada 2008 Ja dzisiaj 7 km Ale, ale. To nie tak jak się Wam wydaje. Ćwiczyłem podjazdy Wjeżdżałem na górkę (dość stroma i piasek), a potem zjazd i od nowa.
Gromosmok Napisano 9 Listopada 2008 Napisano 9 Listopada 2008 Wczoraj 49,08 km ze średnią 22,48 km/h średni puls 139.
Przeor Napisano 9 Listopada 2008 Napisano 9 Listopada 2008 Ja dzisiaj 7 km Ale, ale. To nie tak jak się Wam wydaje. Ćwiczyłem podjazdy Wjeżdżałem na górkę (dość stroma i piasek), a potem zjazd i od nowa. A nie jesteś czasem w rodzinie z Wilkiem?
Biera Napisano 9 Listopada 2008 Napisano 9 Listopada 2008 Ja dzisiaj 7 km Ale, ale. To nie tak jak się Wam wydaje. Ćwiczyłem podjazdy Wjeżdżałem na górkę (dość stroma i piasek), a potem zjazd i od nowa. A ja zauważyłem że jak już nasi forumowicze wjeżdżają na górkę, to zawsze jest dość stroma i z piaskiem
Skiba_TG Napisano 9 Listopada 2008 Napisano 9 Listopada 2008 A ja zauważyłem że jak już nasi forumowicze wjeżdżają na górkę, to zawsze jest dość stroma i z piaskiem Bo to lepiej brzmi niz delikatne wzniesienie na asfalcie
Baltosz Napisano 9 Listopada 2008 Napisano 9 Listopada 2008 A nie jesteś czasem w rodzinie z Wilkiem? biggrin.gif Nie rozumie A ja zauważyłem że jak już nasi forumowicze wjeżdżają na górkę, to zawsze jest dość stroma i z piaskiem tongue.gif Ale ona naprawdę taka jest A do tego to lepiej brzmi niz delikatne wzniesienie na asfalcie tongue.gif Tak na marginesie. Dzisiaj już lepiej, bo 30. Taki niedzielny wypad w spokojnym tempie Baltosz
Przeor Napisano 9 Listopada 2008 Napisano 9 Listopada 2008 Wiedziałem, że nie będziesz rozumiał. To długa historia na zimowe wieczory. Nie przejmuj się, to tylko taki żarcik był dla stałych bywalców
jurasek Napisano 9 Listopada 2008 Napisano 9 Listopada 2008 To długa historia na zimowe wieczory. Baltosz proponuję zacząć od wpisania w wyszukajke forum hasła "żmija" miłej zabawy był to okres na forum żartów kpin i wielkiej kupy śmiechu i zabawy
agenciara Napisano 9 Listopada 2008 Napisano 9 Listopada 2008 taaaa z Wilka to będzie wielki kolarz dziadki na szczycie górek się nie mylą dawno nie było mnie w tym temacie, więc jak już spamuję.... dzisiaj zaliczyłam ost. zawody - fordoński maraton na orientację, w którym nie startuje wiele osób, ale zabawa jest super lekko chora ale sport to zdrowie w końcu a we wtorek 11 listopada - 111km (i + dojazdy) Rajd Niepodległości to będzie moja ostatnia imprezka w tym sezonie, po czym zakładam michowi slicka z tyłu i porzeźniczymy przez zimę na panelach pozdrowionka
Ecia Napisano 9 Listopada 2008 Napisano 9 Listopada 2008 A dajcie wy już spokój Wilkowi89 - zdaje się, ze teraz całkiem nieźle już jeździ. Zresztą, o nieobecnych nie wypada inaczej, niż dobrze Pozdrówko mitygujące
Biera Napisano 9 Listopada 2008 Napisano 9 Listopada 2008 no to dobrze: dobrze umiał nas zabawić dobrze umiał nas wkurzyć dobrze że go już tu nie ma tyla
Kubus18 Napisano 9 Listopada 2008 Napisano 9 Listopada 2008 proponuję zacząć od wpisania w wyszukajke forum Żeby jeszcze działała Ja go pamiętam, jeszcze za czasów gdy nie byłem tu na stałe zarejestrowany. Temat o regulacji "fałek" to skarbnica wiedzy o dwóch śrubkach
Mod Team bogus Napisano 9 Listopada 2008 Mod Team Napisano 9 Listopada 2008 Czytałem manuala do Judy.
Ciastkorz Napisano 9 Listopada 2008 Napisano 9 Listopada 2008 Czepiacie sie Wilka ;P Tak jak mówi Ecia, jak go nie ma to go nie obgadywać czy wspominać. Ja go tam lubie i często z nim na gg konwersuje na przeróżne tematy . Rowerowego? najprędzej w środę. Angine mam i na razie rower odpada.
roswell Napisano 9 Listopada 2008 Napisano 9 Listopada 2008 Co do Wilka, jako, że go znam, również realnie mogę się nieco wypowiedzieć, całkiem poważnie Prawda jest taka, że całą poprzednią zimę i okres przygotowawczy solidnie przetrenował, dzięki czemu jeździł cały sezon całkiem dobrze, moim zdaniem zrobił największe postępy z całej naszej paczki. Poza tym osobiście jest całkiem w porządku, nie ma tego znanego z forum poczucia humoru. Z rowerowych rzeczy to wystawiłem swoje koła na allegro i w sumie tyle niestety http://www.allegro.pl/item478876177_kolo_t..._revo_868g.html http://www.allegro.pl/item478852652_kolo_p...xc717_608g.html Ceny do negocjacji!
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.