Skocz do zawartości

[pogadajmy] czyli co dziś robiłeś rowerowego - reaktywacja cz. 8

Lookas 46

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

zapomniałam jeszcze napisać, że wczoraj z tej radości z nowej koszulki zamachałam, wracając z pracy, grupce "pro" bikerów odpoczywających po wyczerpującym objeżdżaniu Kopy Ćwila na Ursynowie. Popatrzyli się na mnie jak na debilkę i żaden nie odmachał. Kulturwa... Mam nadzieję, że nie było tam forumowiczów :P

• Mod Team
Napisano

Niedziela:

- 23 km wokół Pogorii IV,

- wyjazd do okulisty i kupno soczewek,

- zakupy w Decathlonie - okulary Xudd 800.

Poniedziałek:

- 20 km,

- po drodze odkleiła mi się łatka,

- test okularów i soczewek.

Napisano

Kupiłem rower ;)

Co prawda tocząc się na nowym nabytku do swojego lokum potężnie przemokłem, ale nawet to nie zepsuło mi humoru :)

Napisano

dzisiaj szefa mojego nie ma więc od rana buszuję po internecie, a buszuję w konkretnym celu: próbuję znaleźć specyfikację mojego roweru bo chcę go sprzedać. no i tu zagwozdka bo:

mój rower to Giant Rincon damski z 2006 roku. Ni cholery nie mogę na internecie znaleźć dokładnie tak wyglądającego roweru. Znajduję albo rowery z lat 2007-2009 o takim kształcie ramy jak mój (np. http://rowery.onet.pl/4,35,136854,11669,gi..._w,sprzet.html) ale z zupełnie innym malowaniem, albo rower z roku 2006 o takim kolorze i wzorze jak mój ale o zupełnie innym kształcie ramy http://www.giant-bicycles.com/en-us/print/24706/bike_model/

mój rower wygląda tak http://b12.grono.net/5/41/gallery-16373351-500x500.jpg http://b62.grono.net/226/10/gallery-16232103-500x500.jpg

czy jest możliwe, że mam jakiś rower "limited edition"? czy ktoś wie, gdzie mogę znaleźć specyfikację do tej cholery?

Napisano

Znalazłem sobie pracę na wakacje - roznoszenie ulotek. Więc dzisiaj 15km po mieście. Aż nóg nie czuję :)

Napisano

5zł za godzinę. Jeżdżę ok. 2-3 godzin dziennie przez 6 dni w tygodniu. Ale łącze przyjemne z pożytecznym więc to całkiem fajne zajęcie. Będę mógł sobie zainwestować w rower.

Napisano

Słuchajcie! Nie wiem czy na temat ale proszę o pomoc!Mam rower Cyco niemiecki Cyco24 inaczej.Mam tam błotniki i jak jadę to ciągle trzeszczą itp. i nie wiem czy mam je zdjąć czy nie.

Napisano

5zl to w sumie nie najgorzej, sam za tyle pracowalem w rowerowym, aczkolwiek mialem jeszcze dodatkowe profity :) rok temu mialem nawet 6zl w markecie budowlanym :) A w tym roku sie zobaczy jeszcze ;)

Napisano

Ja dziś z 3-ma kolegami strzeliłem małą wycieczke (przez która był pózniej awantaż) zamiast wycieczki szkolnej do kina ... Przejechaliśmy około 25 kilosów ;]

Problem był później taki,że wychowawczyni zadzwoniła do rodziców wszystkich nas (tj. 4) no i niestety ... ;p

Napisano

Ja też dziś byłam w Plusie - ciekawe, czy przed tobą, czy po :D . Jeśli na drzwiach wisiał już zielony plakat Enduro Trophy - to znaczy, że przed :wub:

• Mod Team
Napisano
Ja dziś z 3-ma kolegami strzeliłem małą wycieczke (przez która był pózniej awantaż) zamiast wycieczki szkolnej do kina ... Przejechaliśmy około 25 kilosów ;]

Problem był później taki,że wychowawczyni zadzwoniła do rodziców wszystkich nas (tj. 4) no i niestety ... ;p

Czego się nie robi dla roweru. :D

Ja dzisiaj bez roweru, ale mam nadzieję, że podę sobie jeszcze do garażu i coś porobię przy rowerze. :P

Niestety kolejna jazda będzie dopiero w niedzielę. :wub:

Napisano

a ja dziś na rowerze do knajpy jechalem, jak mnie urwanie chmury zlapalo, tak w knajpie wykrecalem wszystkie ciuchy i suszylem sie 3h przed kominkiem... cale szczescie maja miod do herbaty =] ale i tak juz czuje jaki jestem przeziebiony, witaminek od choroby gripexior i mozna lewitowac do rana. :D

Napisano

od niedzieli w nocy do dziś w nocy jezdziłem po całej polsce z moim rowerkiem :P tak tak, zrobiłem mu stojak na "pace" w służbowym Ducato i się z nim nie rozstaję :P

efektem tego było 260km po mazurskich lasach.. kilkaset metrów po pasach startowych polskich lotnisk i 60 km w okolicy Łodzi :P

Napisano

A 57km po lasach z dodatkiem asfaltu. Złapał nas deszcz na 40kilometrze, po około godzinnym czekaniu deszcze przestał padac w wróciliśmy do domu :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...