Skocz do zawartości

[pogadajmy] czyli co dziś robiłeś rowerowego - reaktywacja cz. 8

Lookas 46

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

A no bo zamierzałem przeprowadzić depilację cukrem no i niestety pasta mi nie wyszła :P Chyba za długo gotowałem bo zrobiły się cukierki, a właściwie to jeden wielki lizak :devil:

Chyba jednak spróbuję plastrów z woskiem :rolleyes:

Napisano

Ja dziś zawody w GL, w mojej kategorii 5/8:)

RMF i Berkner zjechał czołówkę cóż jeszcze mi do nich brakuje,

a tak poza tym to centrowałem koła w drugim rowerze no i udało się igła:)

Napisano
Ja jadę kremem raz na tydzień i nie pękam.

A z tym cukrem to nie słyszałem, cóż to za sposób ?

Trochę tych włosów jest, po kremie zapewne połowa zostanie. Przy depilacji miałbym spokój na minimum 2 tyg. Maszynką golić nie mam zamiaru, bo musiałbym robić to co 3 dni.

Depilacja cukrem podobnież bardzo dobra sprawa, lepsza od wosku i innych. A jak to się robi to zapytaj wujka google, on najlepiej Ci wytłumaczy ;)

Napisano

40 kilometrów ze znajomymi i zwiedzanie bunkrów :D :D Było mega fajnie, a tutaj fotka :D

gallery-76699808-500x500.jpg

Napisano

Standardowa trasa (czyt. 40km) ale żeby było ciekawiej w deszczu ;) Troche lasu troche szosy. Generalnie było ciężko i zimno, ale satysfakcja 100% ;]

Napisano

13km po mieście na semi-slickach, tylko na tyle pozwolił mi czas...

I będzie to ostatni raz w tym tygodniu, bo od jutra pooowoli zaczyna się 37 Rajd Elmot-Krause :rolleyes:

Napisano

Wycentrowałem dziś tylnego Crrosrida w moim bicyklu. W jednej ręce kleszcze do przytrzymania szprych, w drugiej kombinerki do kręcenia nyplami bo klucza nie mam. Naciąg szprych sprawdzałem na oko a raczej na kciuka :) Pierwszy raz się bawiłem w centrowanie, ale o dziwo poszło bardzo szybko i sprawnie B)

Napisano

Znalazłam obluzowaną szprychę poruszałam ją w lewo i prawo i wskutek czego koło przestało się bujać :) Do pracy śmignęłam w 7 minut Zadyszka pojawiła się dopiero jak wniosłam rower na 2 piętro :)

Napisano
To zapraszam do Trójmiasta :P Choć pewnie co do czego, to Ty Nas przegonisz :P

Może kiedyś skorzystam, co do tego drugiego to śmiem wątpić, że Was przegonie ;)

Napisano

dzisiaj trochę pośmigałem na pożyczonej od kolegi 30-sto letniej kolaRZówce Rometa, muszę przyznać, że chyba polubiłem jazdę na szosie :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...