Skocz do zawartości

[pogadajmy] czyli co dziś robiłeś rowerowego - reaktywacja cz. 8

Lookas 46

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Sixer, dużo :blink:) Ja dziś na ~11km miałem średni 176 a i tak zdychałem :002: Ogólnie to w pierwszym XC w swoim życiu wystartowałem i jest git :002:) W sumie jakieś 43km dziś :]

Napisano

Sixer, a jakie miałeś maksymalne tętno? Bo musialo byc spore żeby taka średnia była :002: Ja na wyścigach to 185 sredniego nie przekraczałem w twoim wieku :blink: Ja dalej kuruje nogę i tylko popatrzyłem na rower. Aaa i dostałem takie małe ruchliwe coś :002:

Tora :002:

40d113e93c00485am.jpg

Napisano
Aaa i dostałem takie małe ruchliwe coś :(

Tora :)

40d113e93c00485am.jpg

Nie mogłes innego(lepszego) amora wybrac dla takiego pieknego szczeniaka? :D

A ja dzis 45km z srednia 33km/h (na slickach :P)

Napisano

ogólnie 48km ;) wracam :) kolano coraz mniej boli jest dobrze..

po za tym, to zamówiłem sobie kasetę, blacik, zregenerowałem przedni hamulec, ostatni raz już chyba wyczyściłem stary napęd..

a przed chwilą skończyłem przegląd roweru kuzynki..

jutro tylko mycie całego bika i zmiana opon :P

a potem tylko śmigać :P

Napisano
Sixer, a jakie miałeś maksymalne tętno? [...]

Pokazało 203 ;) Jak na razie maksymalne, jakie w życiu zdołałem zrobić :D

Z rowerowych to umyłem rower z błota :002:

Napisano

wczoraj koło 30 ale średnia niewielka bo na koniec towarzyszyłam w bieganiu

wkurza mnie mój rower. chrzęści, skrzypi... chyba przegląd mu się należy bo mycie i smarowanie nie pomogło

aha no i przednia prawa szczęka hamulcowa się blokuje..

Napisano

Pewnie trzeba by ją odkręcić (a najlepiej obie) i przeczyścić zarówno gniazda śrub, jak i piwoty. Te ostatnie przed montażem nasmarować.

Napisano

na ostatnim wypadzie też blokowała mi się jedna szczęka... okazało się że opona postanowiła do reszty sparcieć, pęknąć i wybrzuszyć się pokazując dętkę... klocek tarł właśnie o oponę

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...