Skocz do zawartości

[pogadajmy] czyli co dziś robiłeś rowerowego - reaktywacja cz. 8

Lookas 46

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

A u mnie ciągle leje i nie mogę się nacieszyć w końcu gotowym rowerem. A chciał bym żeby po pierwszej jeździe jeszcze czysty był <_<

Napisano
A u mnie ciągle leje i nie mogę się nacieszyć w końcu gotowym rowerem. A chciał bym żeby po pierwszej jeździe jeszcze czysty był B)

Trochę wody mu nie zaszkodzi <_< Gorzej jakby to było błotko :)

Napisano
Może jutro się skuszę :D

Ja jeszcze w lato dbałem o swój rowerek, teraz wychodzę z założenia, że i tak po 1-szej lepszej wyprawie będzie cały brudny to go nie myję, choć raz na miesiac by wypadało :)

Napisano

Ja wczoraj umyłem rower, dziś jest w jeszcze gorszym stanie. Chyba oddam do serwisu co by umyli za 10 zł(nie majątek), bo ja już nie mam sił :) Trzeba ograniczyć te leśne wyrypy dopóki w lesie trochę podeschnie.

Napisano

Prawie 30km ze średnią 23,5km/h. Średnie tętno 151. Nie jest ze mną jednak aż tak źle :D No, ale to asfalt był i z wmordewindem :)

Pierwszy raz od dawna na fullu, wrażenie? "TO SIĘ UGINA!" :D brakowało mi tego roweru ;)

Napisano

141km do Krakowa i powrót z Czechowic :thumbsup:

Tempo dosyć słabe, 21,5km/h bodajże, ale to nie moja wina akurat :thanks:

Błota sporo w terenie, asfaltem kulturka :)141km do Krakowa i powrót z Czechowic ;)

Napisano
nie ma zbytni czym się chwalić- 18km, średnia 18km/h

Jak to nie ma? Tak idealnie zgrać dystans ze średnią to duża sztuka :thumbsup:

Napisano

55km w 2:05h... w tym 5km podjazdu i zjazd tą samą drogą. JEST MOC! Ciepło i pochmurno, temperatura 18*C, czego więcej chcieć?

• Mod Team
Napisano

Wczoraj poskładałem po serwisowaniu moją zimówkę.

Jak na razie wszystko w niej gra i buczy.

Nawet dla RS'a znalazł się nowy olej. :icon_mrgreen:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...