Skocz do zawartości

[forum] działa ?

Lukaszeczek

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

od dwóch dni

Ja tak nie mam od dwóch dni, tylko od kilku tygodni (choć nie codziennie). Przeważnie jak są problemy zaczyna mi działać stabilnie koło 9-10 rano. U mnie nie są to problemy z łączem czy przeglądarką bo inne fora oparte na IPB czy phpBB działają mi bez problemów.

Napisano

U mnie tak samo działa i śmiga świetnie choć czasem wyskakuje że nie ma takiej strony i że możliwe że jest źle wpisany adres wtedy wystarczy dać refresh i działa znów;)

Napisano

u mnie nigdy jeszcze nie wyskoczyły jakies problemy ze nie mozna wyswietlic strony, moze i czasami działa powoli, ale to zwykle wtedy inne stronki tez słabo działaja, ogólnie to jestem zadowlony z działania forum, bo chocby działało nie wiem jak słabo to i tak bede z niego korzystał :D

Napisano

Jeśli wyrzuca przy kliknięciu "Szybkiej Odpowiedzi" bład strony, to wystarczy ją przeładować i już będzie działała szybka odpowiedź ;) Ja tak mam cały czas i w sumie nawet nie wnikam jak tego sie pozbyć. Wiem, że to u mnie tkwi problem, a nie w forum...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...