Skocz do zawartości

[Turniej]Counter-Strike

baksik22

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Dopiero spotrzegłem temat <_< tez sie wpisuje na liste teamową :] Pykam na steamie :)

Ale jeden ból - jak zbierzemy ludzi kumpla kumpla to juz nie bedze team forum rowerowe ;P

Ja bym osobiście do rozgrywek 1 na 1 wrzucal najchetniej 2ujke wspanialych do fy_buzzkill :] Rozgrywki rozgrywkami ja tam chetniej patrze na klan :)

edit:

zrobilem w spolecznosci steam grupe dla nas : http://steamcommunity.com/groups/cszforumrowerowe

nazywa sie CS z Forumrowerowe

stad nazwa cszforumrowerowe w linku, dołaczac sie

• 3 tygodnie później...
Napisano

Dobra widzę że więcej chętnych nie znajdziemy a szkoda, proponuje rozpocząć to jakoś tak za tydzień proszę uformować składy chyba że chcecie grac 1 on 1 szczerze wolałbym 2 on 2 :)

Napisano

niestety odpadam :) posypała mi sie karta graficzna i aktualnie mam Rive tnt heh :) ale jest też dobra nowina :) do końca miecha powinienem mieć nowego kompa hehe

Napisano

Nie ma siły połączyć sie przez lana majster chyba że non steam, gdzie ci którzy sie zgłaszali wcześniej jak na razie gra tak, Ja i znajomy też z forum.

Napisano

Dobra propozycja wpisuje już w tabelkę wszystkich proszę o nazwę teamu :D

Kretschmer Kula chcę dołączyć do twojego teamu nie napisze dzisiaj sam bo ma banana, ale dopisuje go do ciebie jaka nazwa teamu ?

Napisano

Heh ja wymienilem pol kompa(E4300, P5B, 2x1GB 667MHz, grafa) ale gry mnie nudza :P

Choc kto wie moze sie przelamie bo w pracy CS bije rekordy popularnosci :D

Napisano

Wojtku Bizonie i Bartezie :) Dobierzcie sie w team 2 osobowy jeden z was będzie musiał sobie znaleźć z tego co widzę kogoś do teamu, kiedy już sie dogadacie poślijcie tu jak nazywa sie wasz team i kto w nim jest ;) Czekam.

Napisano

To może ty Bizon zagrasz z Wojtkiem ? Co do terminów jest jeszcze 2-och chętnych Bizon i Wojtek właśnie jak połączą się w parę bądź znajdą sobie parę to podam termin i kto z kim gra.

Napisano
Ok gra działa ale jestem cienki co nie zmienia faktu ,że mogę pyknąć ;) .Ping był ok .Także czekam na termin rozgrywki mam nadzieję że mi spasuje ;)

Gramy razem :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...