Skocz do zawartości

[Naklejki XC Zone]

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Ja też już mam :). W końcu odebrałem list z poczty (leżał tam od czwartku). Ej ej, a gdzie sobie naklejacie drugą naklejkę? Bo jak wiadomo komplet=2 sztuki. Jedną to rozumiem, że na lewą goleń amora, a drugą?

Napisano

A to na pralke sobie przyklej :) ... a tak na serio to to chyba taka zapasowa :angry2: bo z tego co wiem to w planach tylko prawa golen widelca byla <_<

Napisano

kuźwa z rozpędu kupiłem u niej i już zaplaciłem ;)

po prosu wpisałem w allegro w szukaj: xc zone i tylko to wyszło wrrrrrr

Najpierw przetestuje to wodą czy bedzie sens to naklejać,

generalnie tak naklejka bedzie u mnie od dołu dolnej rury, ochrona przed kamyczkami :lol:

Napisano

Do mnie naklejki właśnie przyszły - widać że są wykonane profesjonalnie :P 1 od razu wylądowała na prawej goleni amora :)

Napisano

No, ja takze dostalem naklejki. Sa bardzo dobrze wykonane. Dobrze przylegaja do amora i co najwazniejsze super wygladaja. Takze chcialbym jeszcze raz podziekowac za cala transakcje autorowi tych cudenek! Pzdr!

Napisano

do mnie przed chwila przyszły.:P zaraz lece je przykleic na amorek.;D a wyglądaja bardzo profesjonalnie.;] wielkie dzieki yupiter69!

Napisano

Aukcja zakończona ;)

Będzie jeszcze kontynuacja albo jakiś inny sposób kupna ??

Bo ja bym się pisał.

Napisano

no naklejki wreszcie przyszły - jedną przykleiłem na amora drugą na ramie na rurze podsiodłowej, naklejki ładne i porządnie wykonane :)

Napisano

Siema! Wczoraj o 17 przelałem kase, 5,5 zł(za polecony i jeden zestaw) to kiedy naklejki powinny dojść?

Meilem poinformowałem Pana jupitera ale nie dostałem odpowiedzi..

Napisano

spokojnie naklejeczki powinny dojsc szybko (ja wzialem ta przesylke za 4pln).. U mnie wsjo doszlo, all gut... wpaniala robota :)

Teraz do tych naklejek musze tylko rower jeszcze kupic :D

Napisano

Hahahaha... kalah to tak jak ja :lol:, naklejki mam a rower dopiero dzis zamówiłem (kross A6 :twisted: ). Ja także kupiłem tą przesyłke za 4zł, ile wam szło ? Odpisał wam w ogóle yupiter na jakiegos maila? bo ja wysłałem dwa i nie odpowiedział..?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...