PiotrWie Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu To po co kupujesz czołg? Jeśli mieści się w rozmiarówce to poszukaj E-gravela czy E- szosy, nie słuchaj mądrych którzy będą twierdzić że to bez sensu, że słabe baterie - taki lekki elektryk może mieć nawet o połowę mniejsze zużycie prądu. I jest niewielki popyt - możesz znaleźć naprawdę na fajnej wyprzedaży. 1 Cytuj
Zbyszek.K Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu A jak myślisz? Chciałem jej kupić Gravela elektrycznego. Odpowiedź była jedna nie chcę i mi nie kupuj żadnego gravela, żadnej szosy... jak już chcesz to tylko i wyłącznie miejski elektryk. Kobiety nie przekonasz, uwierz choć byś "pękł" 😂. Miałem już w sklepie odłożonego gravela elektrycznego, super wyposażony, markowe przerzutki, hamulce hydrauliczne itp. itd... tylko spojrzała i w ciągu sekundy odpowiedziała "nie chcę" Cytuj
PiotrWie Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu Po pierwsze zależy jakiej kobiety - moja żona jeździła w latach 80-tych i 90- tych na Gazeli ( bo ma 153 cm) z barankiem (którą specjalnie zbudowałem dla niej) bo ją przekonałem że jest lepszy niż jaskółka ( prostych kierownicy wtedy nie było) A jakiś z prostą kierownicą ( typu Tunturi E-Gravel EP6? Pytałeś spokojnie co ją przeraża w gravelu? Jak kupicie tego Ecobika to szybko sobie udowodnicie że nie da się razem jeździć - takie jest moje zdanie. Przy jeździe we dwójkę słabsza osoba musi mieć lepszy rower. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi