nikbar1 Napisano 2 Lutego Napisano 2 Lutego Szukam jakiś fajnych , bez idiotycznej muzyki, z ludźmi którzy gadają, nie jadą żeby jechać (no poza Arturem Frydelem, bo to gość którego oglądam dla niego a nie drogi), bardziej turystyczne,krajoznawcze, coś w rodzaju cykloop, jakaś tułaczka, zwiedzanie , polne drogi, leśne drogi, najlepiej jakieś zadupia wschodniej polski . Cytuj
Mod Team KrissDeValnor Napisano 3 Lutego Mod Team Napisano 3 Lutego Jeśli również poza Polską (choć pierwsze kilka dni aktualnej podróży przez nią - wyjechał w połowie lipca), to Koniu Obieżyświat - ma gość zacięcie nieprzeciętne. Nie jestem na bieżąco, bo tylko 20 pierwszych filmików obejrzałem ciągiem, ale na pewno warto zerknąć, choćby na chwilę. Niedawno obejrzałem odcinek z Tadżykistanu, kiedy wjeżdżał w góry, i mam zamiar obejrzeć z Pamir Highway, gdzie przekroczył 4600 m n.p.m. Z Polski np. lubiłem oglądać leśne jazdy Bartosza Siedlarskiego - te sprzed 8 lat w okolicach Bydgoszczy. No i nawijki Zielonego F16 były OK. 1 Cytuj
emski Napisano 3 Lutego Napisano 3 Lutego 12 godzin temu, grzech1991 napisał: https://www.youtube.com/@michal_loniewski ? @siemalysy 1 Cytuj
nikbar1 Napisano Niedziela o 07:39 Autor Napisano Niedziela o 07:39 W dniu 3.02.2026 o 18:42, KrissDeValnor napisał: Jeśli również poza Polską (choć pierwsze kilka dni aktualnej podróży przez nią - wyjechał w połowie lipca), to Koniu Obieżyświat - ma gość zacięcie nieprzeciętne. Nie jestem na bieżąco, bo tylko 20 pierwszych filmików obejrzałem ciągiem, ale na pewno warto zerknąć, choćby na chwilę. Niedawno obejrzałem odcinek z Tadżykistanu, kiedy wjeżdżał w góry, i mam zamiar obejrzeć z Pamir Highway, gdzie przekroczył 4600 m n.p.m. Z Polski np. lubiłem oglądać leśne jazdy Bartosza Siedlarskiego - te sprzed 8 lat w okolicach Bydgoszczy. No i nawijki Zielonego F16 były OK. No i zacząłem (7 ciągiem ;), jakby połączyć jego drogi z gadaniem Artura to byłoby idealne, no ale wszystkiego nie da się mieć Cytuj
bzyk69 Napisano Poniedziałek o 05:54 Napisano Poniedziałek o 05:54 Przejdzie się na emeryturke, to pojadę śladami Konia 🙂 1 Cytuj
nikbar1 Napisano Poniedziałek o 07:57 Autor Napisano Poniedziałek o 07:57 O, jesteś ja to czekam aż te gminy zaliczysz, wsiądziesz na coś bardziej terenowego i po uach będziesz tylko jeździł Cytuj
grzech1991 Napisano Poniedziałek o 17:43 Napisano Poniedziałek o 17:43 a najlepszy kanał, jaki oglądam to endurofina, tylko rzadko są filmy. Cytuj
nikbar1 Napisano Poniedziałek o 18:48 Autor Napisano Poniedziałek o 18:48 Znalazłem chyba najbardziej odjechany film , szukałem cos o Ukrainie i rowerze,no i trafiłem na starszego pana z wąsem co to jedzie,niby fajnie ,ale komentarze typowo podkarpacko- konfiarskie, ogólnie niby spoko, ale to szosa , ruch uliczny i gość robiący za przewodnika na trasie. No i dalej szukam i trafiłem na coś takiego, jak ktoś nie widział to wolność, przygoda, cyrk połączony ze zgroza, bez osądzania jakiejś nacji, zbędnego pieprzenia o kolorach flag Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi