Senor Napisano wczoraj o 14:03 Napisano wczoraj o 14:03 Cześć, Szukam gravela do kwoty 6000. Mam doświadczenie z tego typu rowerami, ale potrzebuję Waszej pomocy we wsparciu w najnowszych modelach (przez ostatni okres jeździłem na MTB i chce kupić teraz sprzęt z barankiem). Kilka uwag z mojej strony: Szukam roweru z napędem 1x12. Obojętnie Shimano GRX czy SRAM Apex/Rival Interesuje mnie mniej agresywna rama. Rower ma służyć do dłuższych wycieczek w płaskich, mazowieckich terenach. Wiadomo, głównie drogi szutrowe, jakieś ubite leśne i asfalt Rama aluminiowa Wzrost 171cm, waga ~65kg Jeździłem kiedyś na Krossie Eskerze 5.0, generacji 1. Super sprzęt i szczerze wydaje mi się, że ten model 5.0 z gen.2 to strzał w dziesiątkę teraz - cena to niewiele ponad 5000 zł: https://www.greenbike.pl/rower-gravel-kross-esker-50-grx-pedaly-gratis-p-9423.html Chyba, że znacie jeszcze jakieś inne modele o podobnych parametrach? Głównie chodzi mi o pozycję - zdecydowanie nie chce nic sportowego, mocno agresywnego. Cytuj
marcesco Napisano 11 godzin temu Napisano 11 godzin temu Esker jest spoko. W ogóle w tej cenie będziesz mieć spory wybór graveli w alu. Najpierw przejrzyj sklepy i wróć z konkretniejszymi pytaniami. Cytuj
Eathan Napisano 11 godzin temu Napisano 11 godzin temu Podany Ekser to fajny model. Skoro miałeś poprzednią generację to spokojnie możesz zacząć od tej nowsze. Ceny Eskerów ostatnio są mocno atrakcyjne. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi