Senor Napisano 19 godzin temu Napisano 19 godzin temu Cześć, Szukam gravela do kwoty 6000. Mam doświadczenie z tego typu rowerami, ale potrzebuję Waszej pomocy we wsparciu w najnowszych modelach (przez ostatni okres jeździłem na MTB i chce kupić teraz sprzęt z barankiem). Kilka uwag z mojej strony: Szukam roweru z napędem 1x12. Obojętnie Shimano GRX czy SRAM Apex/Rival Interesuje mnie mniej agresywna rama. Rower ma służyć do dłuższych wycieczek w płaskich, mazowieckich terenach. Wiadomo, głównie drogi szutrowe, jakieś ubite leśne i asfalt Rama aluminiowa Wzrost 171cm, waga ~65kg Jeździłem kiedyś na Krossie Eskerze 5.0, generacji 1. Super sprzęt i szczerze wydaje mi się, że ten model 5.0 z gen.2 to strzał w dziesiątkę teraz - cena to niewiele ponad 5000 zł: https://www.greenbike.pl/rower-gravel-kross-esker-50-grx-pedaly-gratis-p-9423.html Chyba, że znacie jeszcze jakieś inne modele o podobnych parametrach? Głównie chodzi mi o pozycję - zdecydowanie nie chce nic sportowego, mocno agresywnego. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi