SzymekSzymek Napisano 3 godziny temu Napisano 3 godziny temu Znalazłem takie ogłosznie w internetach. Z takim tytułem: Remco ‘Rojo’ Tarmac SL7 LTD 2023 Frameset Oraz takim opisem: Ogólny zestaw ramy z włókna węglowego 1100T, w tym płaska kierownica 44, sztyca 110 i łożysko kierownicy Zastanawiam się czy ta rama to nie jakaś podróbka ponieważ cena jest śmiesznie niska. Spytałem właścieciela o przesłanie numeru ramy i go dostałem lecz rok modelu nie zgadza się w aplikacji (jak na zdjęciu poniżej). Najchętniej bym sprawdził na żywo lecz właściciel znajdi]uje się we Francji więc nie mam mozliwości. Co o tym myślicie? Proszę o szybką pomoc Cytuj
KSikorski Napisano 3 godziny temu Napisano 3 godziny temu Sądzę że jeśli to oryginał to właściciel miałby go zarejestrowanego na siebie w aplikacji specialized i potrafiłby również dostarczyć fakturę zakupu. 1 Cytuj
SzymekSzymek Napisano 3 godziny temu Autor Napisano 3 godziny temu W aplikacji wyświetla się że ta rama została już zarejestrowana na inne konto więc na razie wszystko się zgadza, a co do faktury to czekam na wiadomość bo ciężko nawiązać kontakt ze sprzedawcą. Nie wiem jak bardziej się upewnić czy ogłoszenie jest w 100% real Cytuj
KNKS Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu (edytowane) Z tego co pamiętam to "Rojo" był czerwony z czarną główka ramy. Niebieski był "Sagan" na rok 2022. Edytowane 2 godziny temu przez KNKS Cytuj
SzymekSzymek Napisano 2 godziny temu Autor Napisano 2 godziny temu Faktycznie, to wygląda podejrzanie... Może sprzedawca się machnął w roku i w modelu? Na moje oko to zwykły Tarmac SL7 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi