Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Poszukuję roweru crossowego dla kobiety. Na przejażdżki po szosie plus w 30% drogi leśne i szutrowe 

Wzrost 168 ale waga 48 kg więc warto żeby rower nie był zbyt ciężki. 

Zastanawiam się który z tych 3 modeli będzie najprzyjemniejszy w jeździe. Aktualnie mam stary rower cross Silk w dodatku 26 cali który naprawdę strasznie muli więc różnice odczuje na pewno ale chciałabym by w tym budżecie (2tys)wybrać możliwe najlepiej. Oto moje typy. Chętnie przyjmę też inne propozycje lub ewentualnie wskazówki na co zwrócić uwagę :)

1. Riverside 500

2. Kross Lea 4.0 27.5

3. Kellys vanity 70 27.5

Napisano

To juz jest jakiś trop, że nie warto iść w powyższe modele. Czyli w tym budżecie nie znajdę coś dużo lepszego?   Popatrzę na te lazaro. 

Napisano

Trochę piasku i korzeni się zdarza, ale wyczytałam się i jestem w stanie zrezygnować z amortyzatora kosztem wagi. Potrzebuję jednak typowo damskiego roweru. Czy w tym lazaro pozycja jest bardziej siedząca czy pochylona? 

Czy rower Marin konfield 1 jest warty uwagi?

Napisano (edytowane)

@nielka Tutaj jest ST2 w twoim budżecie https://allegro.pl/oferta/rower-miejski-marin-kentfield-st-2-rozmiar-s-oliwkowy-1x10-2025-17732314530

Pozycja bardzo komfortowa to jest taki kanapowiec, na postojach można opierać się nogami nie ściągając tyłka z siodełka. :P

Edit: a nie ty jednak potrzebujesz M'ki, tutaj zielony ale nieco drożej https://allegro.pl/oferta/rower-marin-kentfield-2-st-m-najtaniej-w-pl-17464264048

Edytowane przez keltu