sadistik11 Napisano 10 godzin temu Napisano 10 godzin temu Hej, szukam dla siebie pierwszej szosy, używanej, tak do 4000 zł. W tej cenie już tarcze + 105 bez problemu można wyrwać. Myślałem nad VENTO 5.0 (nawet poniżej 3k są), ale znalazłem angielski karbon na tarczach i pełnej 105 - Ribble Endurance SL Disc (rocznik 2020) - zakładając, że rama jest OK, bez uszkodzeń, to czy mając 197cm i 92cm przekrok boso, rozmiar będzie OK? Wiem, że to endurance tylko z nazwy, ale chciałbym właśnie coś z pogranicza wygody a tą szybszą stroną Cytuj
RabbitHood Napisano 10 godzin temu Napisano 10 godzin temu No przy tych 6 cm powyżej "normy" to tylko osobista przymiarka. Teoretycznie nadrobisz mostkiem i sztycą - ale to tylko teoria. 1 Cytuj
KNKS Napisano 9 godzin temu Napisano 9 godzin temu Skoro nie ma większego, to co zrobisz... Zostaje korygowanie pozycji offsetem sztycy i długością mostka. 1 Cytuj
clavdivs Napisano 9 godzin temu Napisano 9 godzin temu Będzie bolało. Szosa na kamiennych kołach i przerzutkach z patyka będzie lepsza, niż karbą z turbo di-aj-tu i za mała ramą. Wrócił bym do vento 5.0 tam wygląda to lepiej pod Twój wzrost. 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi