chudzinki Napisano 24 Czerwca Napisano 24 Czerwca (edytowane) Ktoś się może orientuje czy tą tajemniczą ścieżką wdrapiemy się przez Kozubnik na Górę Żar? Nachylenie dość konkretne 😀. Pytam, bo nie bardzo uśmiecha mi się asfaltem, ale z drugiej strony to taka ścieżka-widmo... Chociaż w sumie można przez Łaski, ale mimo wszystko gdyby ktoś wiedział to chętnie się dowiem. Edytowane 24 Czerwca przez chudzinki Cytuj
Maciorra Napisano 24 Czerwca Napisano 24 Czerwca Jeśli dobrze pamiętam to tą ścieżką lata temu wchodziliśmy na Żar z moją wtedy jeszcze nie żoną i pszczoła lub osa użądliła ją w stopę, więc uważajcie O ile pamiętam, to nie było tam jakichś ekstremalnych nachyleń ani innych trudności. Czerwonym z Żaru przez Łazki za to z tego co pamiętam schodziliśmy i w górnej części kilka razy piknęło mi serce z żalu, że nie mam roweru, ale nigdy tam się potem nie wybrałem na kołach... Dolna część to z kolei asfalt, więc nieciekawie. 1 Cytuj
lewocz Napisano 25 Czerwca Napisano 25 Czerwca Szedłem tamtędy 1997 jak byłem na wczasach z rodzicami w Kozubniku. Piękny ośrodek to był jak na tamte czasy. W każdym razie wtedy to był zupełnie nieuczęszczany szlak...minęło 30 lat...ośodek w Kozubniku przestał istnieć....pieszo pewnie przejdziecie...z rowerem bym się nie pchał. 1 Cytuj
kipcior Napisano 25 Czerwca Napisano 25 Czerwca Czyli chodzenie tamtędy grozi atakiem dzikich zwierząt, małżeństwem i katastrofą budowlaną Szedłem tam tylko czerwonym i żółtym przez Kiczerę. Czerwony to taka kupa asfaltu idąc od Porąbki, że tez bym poszedł lasem następnym razem. 1 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi