nossy Napisano Sobota o 09:10 Napisano Sobota o 09:10 no to idziemy w dobra stronę...w stosunku do poprzedniego roweru poprawa powinna być finalnie mocno odczuwalna. Jaka waga u Ciebie i jakie cisnienie dałeś? Co do czasówek to w Pniewach możesz spodziewać się wysokiego poziomu, parę ząbków na trasie, afalty przyzwoite, ale różnego rodzaju. Nie startuje w wyścigu ze startu wspólnego tam bo choć trasa fajna to wyscig odbywa sie przy otwartym ruchu ulicznym wg regulaminu więc wolę start w Obiszowie. Zobacz w regulaminie czy czasówka też nie jest przy otwartym. 15.08 masz ITT na Okraj z cyklu Szosowy Klasyk. Czasówka na przelecz Okraj, 15km równego podjazdu, warto sie sprawdzić, wspomnienia zostaną. Asfalt miejscami średni. Cytuj
Jacekww Napisano Sobota o 09:36 Autor Napisano Sobota o 09:36 (edytowane) Ciśnienie nie wiem bo dopiero zamówiłem pompkę z manometrem. Waga duża, bez pedałów podchodził pod 10kg, po zamontowaniu paru rzeczy w sumie nie zważyłem już, zrobię to przy najbliższej okazji. Raczej jednak nie wybiorę się do Pniew bo za daleko ode mnie i koszty z tym związane. Też z moją jazdą byłbym amatorem wśród amatorów Ale na pewno jakąś czasówkę polecę kiedyś choćby z chęci zaznania tej przygody/adrenaliny i dla wspomnień z udziału. Celem głównym jest dla mnie start za dwa miesiące w duathlonie Edytowane Sobota o 09:40 przez Jacekww Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi