arekmiz Napisano 21 Maja Napisano 21 Maja Druciarstwo, ale pozytywne. Problem był następujący: Jak zabrać zwierzaki na wycieczkę rowerową? Małe psy jeżdżą zazwyczaj w koszykach z takimi nakładkami z drutu, koszyk mocowany albo na bagażniku albo z przodu na kierownicy: Duże psy można zapakować w dziecięcą przyczepkę rowerową (widzieliśmy takie sytuacje na naszych wyprawach rowerowych) a nawet pojawiły się dedykowane przyczepki dla dużych psów: No a ja potrzebuję czasami przewieźć moje 2 kotki. Przyczepki kupował nie będę, z psiego koszyka mi wyskoczą, no to pozostała klatka. Jak kotki były małe, to się obie mieściły do takiej małej klatki, którą dało się wstawić na bagażnik i mocno przymocować gumowymi ekspanderami. No ale teraz są duże i klatka jest duża... Więc wymyśliłem "platformę do przewozu kociej klatki rowerem". Z paru drewnianych listew, kilkunastu wkrętów i śrub powstało to: 4 Cytuj
Garlock Napisano 21 Maja Napisano 21 Maja Czytając tytuł posta myślałem, że przywiązałeś drutem futrzaki do ramy roweru 😲 Cytuj
chrismel Napisano 21 Maja Napisano 21 Maja Małe psy wydają się być zadowolone z tej formy podróżowania. Ale koty mają taką minę jakby wieźli je kibitką na szubienicę. Cytuj
KNKS Napisano 22 Maja Napisano 22 Maja @arekmiz Że tak zapytam, czy to Ciebie mijałem ostatnio w okolicach Sierszy/Trzebini, przewożącego West Highland white terriera w koszyku na bagażniku roweru ? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi