Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

W skrócie. Kupiłem sobie opaskę Magene z czujnikiem tętna i potrzebuję apki na telefon która będzie na mnie krzyczeć, że jestem w strefie lub i nie. Mam stravę na telefonie, ale to chyba tego nie robi. Coś polecicie?

Napisano

Takich co podają wartość tętna jest dużo, ale jeśliby mi zależało na treningu w strefie i żeby w czasie jazdy to działało, a nie przeszkadzało to bym wziął jakiegoś używanego garmina. Dajmy na to sprawy forerunner 25 kosztuje 70zł na olx i obsługuje strefy tętna. Edge 130 plus widzę za 150zł. Mnie w czasie treningu w terenie telefon doprowadzał do szału. Kapiący pot czyni ekran dotykowy bezużytecznym. Nie da się sensownie zliczać interwałów. W słońcu nic nie widać.

Napisano

No właśnie problem jest taki, ze apek do pomiaru tętna jest od wuja pana i nie wiem która jest tą, która głosem niemieckiej dominy będzie mi mówić, że nie jestem w zonie. Telefon na rowerze mam już przetrenowany.

Napisano

Możesz zobaczyć PolarBeat - tak na szybko patrząc ma jakieś wskazówki głosowe. Tylko, że wejdziesz w ekosystem Polara - nie twierdze, że to wada, aplikacja PolarFlow po www to całkiem fajna baza danych. Siedzę w tym od lat, tylko że przez dedykowane urządzenia (zegarki, licznik, pas H10), PolarBeat mam zainstalowaną, to jest właśnie taka alternatywa dla PolarFlow, z tym że nie używam, więc jest to strzał na oślep.