uzurpator Napisano 19 Maja Napisano 19 Maja W skrócie. Kupiłem sobie opaskę Magene z czujnikiem tętna i potrzebuję apki na telefon która będzie na mnie krzyczeć, że jestem w strefie lub i nie. Mam stravę na telefonie, ale to chyba tego nie robi. Coś polecicie? Cytuj
KSikorski Napisano 19 Maja Napisano 19 Maja Takich co podają wartość tętna jest dużo, ale jeśliby mi zależało na treningu w strefie i żeby w czasie jazdy to działało, a nie przeszkadzało to bym wziął jakiegoś używanego garmina. Dajmy na to sprawy forerunner 25 kosztuje 70zł na olx i obsługuje strefy tętna. Edge 130 plus widzę za 150zł. Mnie w czasie treningu w terenie telefon doprowadzał do szału. Kapiący pot czyni ekran dotykowy bezużytecznym. Nie da się sensownie zliczać interwałów. W słońcu nic nie widać. Cytuj
uzurpator Napisano 24 Maja Autor Napisano 24 Maja No właśnie problem jest taki, ze apek do pomiaru tętna jest od wuja pana i nie wiem która jest tą, która głosem niemieckiej dominy będzie mi mówić, że nie jestem w zonie. Telefon na rowerze mam już przetrenowany. Cytuj
spidelli Napisano 24 Maja Napisano 24 Maja Możesz zobaczyć PolarBeat - tak na szybko patrząc ma jakieś wskazówki głosowe. Tylko, że wejdziesz w ekosystem Polara - nie twierdze, że to wada, aplikacja PolarFlow po www to całkiem fajna baza danych. Siedzę w tym od lat, tylko że przez dedykowane urządzenia (zegarki, licznik, pas H10), PolarBeat mam zainstalowaną, to jest właśnie taka alternatywa dla PolarFlow, z tym że nie używam, więc jest to strzał na oślep. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi