dfq Napisano 4 godziny temu Napisano 4 godziny temu (edytowane) @2marekm Przecież ja na tym Eco+ zrobiłem juz ponad 1300km (patrz mój screen powyżej) 🤣 To mój ulubiony tryb. On już był od początku roku. Innych ficzerów nie sprawdzałem (nie zmieniam ustawień standardowych). Aż popatrzę czy jest nowy soft 😀 Edytowane 3 godziny temu przez dfq Cytuj
dfq Napisano 3 godziny temu Napisano 3 godziny temu (edytowane) No rzeczywiście, po apdejcie aplikacji Flow pojawił się nowy soft na SX. Ale to się teraz zrobiło elastyczne. Można modyfikować zarówno max moment obrotowy (60NM) jak i max moc (600W) w prawie wszystkich trybach 😀. U mnie jeszcze pojawił się tryb MTB (ale to chyba już we wcześniejszej aktualizacji lipcowej). Na początku na pewno go nie było. Edytowane 3 godziny temu przez dfq 1 Cytuj
2marekm Napisano 3 godziny temu Autor Napisano 3 godziny temu U mnie wcześniej "Eco+" nie było, widocznie dawali nie we wszystkich typach ebików. Teraz jest. Jednak życie jest piękne mając system Boscha 😀 1 Cytuj
dfq Napisano 3 godziny temu Napisano 3 godziny temu (edytowane) Eco+ jest świetne dla lekkich rowerów. Po płaskim dobierając odpowiednie przełożenia i kadencję a finalnie moc jedziesz praktycznie bez wspomagania a "dopalacz" automatycznie pojawia się na chwilę przy ruszaniu, przyśpieszaniu , podjazd pod pagórek. Bez kombinowania On/Off 💪 Edytowane 3 godziny temu przez dfq Cytuj
2marekm Napisano 2 godziny temu Autor Napisano 2 godziny temu (edytowane) Jutro wypróbuję tryb "Eco+" i zobaczę, czy to dla mnie? Chociaż nie za bardzo interesuje mnie pedałowanie bez wspomagania I duży zasięg, ponieważ lata swoje już mam 😀 Edytowane 1 godzinę temu przez 2marekm Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi