Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

@2marekm Przecież ja na tym Eco+ zrobiłem juz ponad 1300km  (patrz mój screen powyżej) 🤣 To mój ulubiony tryb. On już był od początku roku.

Innych ficzerów  nie sprawdzałem (nie zmieniam ustawień standardowych). Aż popatrzę czy jest nowy soft 😀

Edytowane przez dfq
Napisano (edytowane)

No rzeczywiście, po apdejcie aplikacji Flow pojawił się nowy soft na SX. Ale to się teraz zrobiło elastyczne.

Można modyfikować zarówno max moment obrotowy (60NM) jak i max moc (600W) w prawie wszystkich trybach 😀. U mnie jeszcze pojawił się tryb MTB (ale to chyba już we wcześniejszej aktualizacji lipcowej). Na początku na pewno go nie było.

Edytowane przez dfq
  • +1 pomógł 1
Napisano

U mnie wcześniej "Eco+" nie było, widocznie dawali nie we wszystkich typach ebików. Teraz jest. Jednak życie jest piękne mając system Boscha 😀 

• Haha 1
Napisano (edytowane)

Eco+ jest świetne dla lekkich rowerów. Po płaskim dobierając odpowiednie przełożenia i kadencję a finalnie moc  jedziesz praktycznie bez wspomagania a "dopalacz" automatycznie pojawia się na chwilę przy ruszaniu,  przyśpieszaniu , podjazd pod pagórek. Bez kombinowania On/Off  💪

Edytowane przez dfq
Napisano (edytowane)

Jutro wypróbuję tryb "Eco+" i zobaczę, czy to dla mnie? Chociaż nie za bardzo interesuje mnie pedałowanie bez wspomagania I duży zasięg, ponieważ lata swoje już mam 😀

Edytowane przez 2marekm