Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

@dfq A wiesz jak jest rozwiązane? Chociaż jak papierek zwykły działa, to nie ma o co rwać spodenek...

W razie W mam biały lakier zaprawkowy do auta ;) 

Generalnie słaby pomysł, żeby coś kleić na wirującym kole, które się w dodatku nagrzewa; pewnie dlatego taśma dwustronna tak szybko puściła - została na kole a sticker odleciał...

Napisano

@dfq też jest tylko głęboko nie widoczne  za kołem podbiegunowym tfuu.... zamachowym. A trasa z cyklu dookoła szwajcarskich jezior...znajdziesz 😁 Chyba druga z lewej.

• +1 pomógł 1
Napisano

Pogoda taka, że z jednej strony mógłbym teraz Gestalta wypiąć z chomika i w weekend zrobić go na pełnym GRX i pewnie jeszcze by się sprzedał w tym sezonie. Z drugiej strony - mam teraz za R dwie aplikacje - jedną darmową, drugą opłaconą do jazd na chomiku ;) 

Napisano

@pecio śmiej się śmiej, z bydła pustynnego, tymczasem 5 dzień z rzędu robię świetną robotę,

ale jutro okno pogodowe ! czas wyjść z pustyni 🚴‍♂️  

• +1 pomógł 2
Napisano

U mnie  też widać ,że pogoda idzie w dobrą stronę i w związku z tym  jutro plenerek.  

A wczoraj tak fajnie    śmigało się za  francuską pupcią  😂 full współpraca ...... szkoda ,że innych   rzeczy wirtualnie nie można robić 😁

• Haha 2
Napisano
Teraz, spidelli napisał:

Właśnie @pecio, zostaw bo zadrzesz jednocześnie z Ligą Ochrony Przyrody i Ligą Kobiet ;)

I co .......klejem się przykleją  nie napiszę do czego  🤣