spidelli Napisano Niedziela o 14:00 Napisano Niedziela o 14:00 @dfq A wiesz jak jest rozwiązane? Chociaż jak papierek zwykły działa, to nie ma o co rwać spodenek... W razie W mam biały lakier zaprawkowy do auta Generalnie słaby pomysł, żeby coś kleić na wirującym kole, które się w dodatku nagrzewa; pewnie dlatego taśma dwustronna tak szybko puściła - została na kole a sticker odleciał... Cytuj
dfq Napisano Niedziela o 14:09 Napisano Niedziela o 14:09 Nie wiem, po prostu na kole nic nie ma. Może w nowszych egzemplarzach poszli na jakąś budżetową łatwiznę z papierkami 1 Cytuj
pecio Napisano Niedziela o 14:28 Autor Napisano Niedziela o 14:28 @dfq też jest tylko głęboko nie widoczne za kołem podbiegunowym tfuu.... zamachowym. A trasa z cyklu dookoła szwajcarskich jezior...znajdziesz 😁 Chyba druga z lewej. 1 Cytuj
dfq Napisano Niedziela o 14:42 Napisano Niedziela o 14:42 (edytowane) No musi być coś w środku. Z zewnątrz nie widać. tych tras w Szwajcarii od groma. Edytowane Niedziela o 14:43 przez dfq 1 Cytuj
pecio Napisano Niedziela o 15:10 Autor Napisano Niedziela o 15:10 Cykl tych jezior to pięć tras. Już dziś zaliczyłem trzy. 1 Cytuj
dfq Napisano Niedziela o 15:24 Napisano Niedziela o 15:24 znalazłem, znalazłem. Najpierw patrzyłem na globus 🤣 Cytuj
spidelli Napisano Niedziela o 15:50 Napisano Niedziela o 15:50 Powstaje podgrupa "W Jezioranach" 😎🤔 3 Cytuj
spidelli Napisano Niedziela o 16:12 Napisano Niedziela o 16:12 (edytowane) "Lejkersi" 😎 Edytowane Niedziela o 16:13 przez spidelli 1 Cytuj
pecio Napisano Poniedziałek o 14:15 Autor Napisano Poniedziałek o 14:15 @spidelli , @szajbna dziś jaką trasę na MyWoosh robicie ...... czy może taką ..... 🤣🤣🤣😉 2 Cytuj
spidelli Napisano Poniedziałek o 16:32 Napisano Poniedziałek o 16:32 @pecio kąśliwa riposta Ja dziś nic nie robię, oddałem buty stacjonarnie w CR, zatankowałem auto - żeby jutro już nie było wymówek. A na razie kanapa regeneracja Cytuj
pecio Napisano Poniedziałek o 16:35 Autor Napisano Poniedziałek o 16:35 @spidelli bo ja jestem "miszczu" 😉riposty 😁. Dziś wysłuchałem ostatnie dwa odcinki słuchowiska "W Jezioranach ". 1 Cytuj
spidelli Napisano Poniedziałek o 16:38 Napisano Poniedziałek o 16:38 Pogoda taka, że z jednej strony mógłbym teraz Gestalta wypiąć z chomika i w weekend zrobić go na pełnym GRX i pewnie jeszcze by się sprzedał w tym sezonie. Z drugiej strony - mam teraz za R dwie aplikacje - jedną darmową, drugą opłaconą do jazd na chomiku Cytuj
szajbna Napisano Wtorek o 12:52 Napisano Wtorek o 12:52 @pecio śmiej się śmiej, z bydła pustynnego, tymczasem 5 dzień z rzędu robię świetną robotę, ale jutro okno pogodowe ! czas wyjść z pustyni 🚴♂️ 2 Cytuj
pecio Napisano Wtorek o 14:04 Autor Napisano Wtorek o 14:04 U mnie też widać ,że pogoda idzie w dobrą stronę i w związku z tym jutro plenerek. A wczoraj tak fajnie śmigało się za francuską pupcią 😂 full współpraca ...... szkoda ,że innych rzeczy wirtualnie nie można robić 😁 2 Cytuj
spidelli Napisano Wtorek o 14:53 Napisano Wtorek o 14:53 @pecio na Majłoszu bardziej pupiate są niż na R Właśnie rozprułem przesyłkę od Wahoo - celnych histerii nie będzie, mają jakiś punt dystrybucyjny w NL bo stamtąd przyszła koperta. Cytuj
pecio Napisano Wtorek o 17:01 Autor Napisano Wtorek o 17:01 Cytuję - ".....na Majłoszu bardziej pupiate są niż na R " @spidelli nie wątpię.......🤣 1 Cytuj
szajbna Napisano Wtorek o 17:13 Napisano Wtorek o 17:13 11 minut temu, pecio napisał: Cytuję - ".....na Majłoszu bardziej pupiate są niż na R " @spidelli nie wątpię.......🤣 @pecio zostaw te zwierzęta !🤣 2 Cytuj
spidelli Napisano Wtorek o 17:19 Napisano Wtorek o 17:19 Właśnie @pecio, zostaw bo zadrzesz jednocześnie z Ligą Ochrony Przyrody i Ligą Kobiet Cytuj
pecio Napisano Wtorek o 17:19 Autor Napisano Wtorek o 17:19 Od tej "dewiacyji" pogodowej degenerujemy się Panowie. Pora od jutra ostro wziąć cię za odwyk od wielbłądów . Cytuj
szajbna Napisano Wtorek o 17:20 Napisano Wtorek o 17:20 chyba pogoda mu szkodzi 😁 albo za dużo apki na R Cytuj
pecio Napisano Wtorek o 17:21 Autor Napisano Wtorek o 17:21 Teraz, spidelli napisał: Właśnie @pecio, zostaw bo zadrzesz jednocześnie z Ligą Ochrony Przyrody i Ligą Kobiet I co .......klejem się przykleją nie napiszę do czego 🤣 Cytuj
spidelli Napisano Wtorek o 17:22 Napisano Wtorek o 17:22 Ja napiszę, a co mi tam Klejem do papieru? A serio - jutro u nas ponoć deszcz, więc wielbłądy mogą jutro nie mieć wolnego.... Cytuj
szajbna Napisano Wtorek o 17:25 Napisano Wtorek o 17:25 Wielbłądy na czwartek rezerwuje na wieczór jakiś mały event😉 1 Cytuj
pecio Napisano Wtorek o 17:25 Autor Napisano Wtorek o 17:25 (edytowane) Znowuuuuu !!! Toć @spidelli przeorałeś mi teraz psychę z tym deszczem . Edytowane Wtorek o 17:26 przez pecio Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi