Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Po wczorajszej wymianie dysków  jednak nie będzie pogoni za wielbłądami . Nie mam opcji zainstalowania Woosha. Tylko można przez sklep microsoftu. A przy tym odpada konto lokalne w systemie i fakt  , że ja ten ms store od razu po instalacji systemu zawsze wywalam wraz z cała resztą syfu.  Nie chce mi się zmieniać teraz zasad. Zostaję na Tacx i Rouvy.

Napisano

Ja zaliczyłem endurance na wielbłądzie który skończył się jako race 🤣  ale dobrze ftp się odświeżyło na nowej platformie.

• +1 pomógł 2
Napisano

Dzisiaj nie było czasu, jutro z rana się zamelduję z zagrody z wielbłądami. Contend stoi już na docelowym secie i o dziwo - zdziwko - z dętką waży 1,4 kg koło przednie :) Gestalt dostał na przód druciaka z Revolta a tył czeka na zakopanie chomika :) 

• +1 pomógł 2
Napisano

@spidelli tak się unarzekałeś na ten cudowny wymysł brukselski z korkami przyspawanymi do butelek. A tym czasem zobacz jaki fantastycxny natychmiastowy efekt to przyniosło...... momentalnie klimat się schłodził . Kuśfa kto to widział w środku maja chomika molestować.

Napisano

No dokładnie, korki, elektryczne samochody i rowery, wodorowe autobusy stojące w zajezdni i od razu się poprawiło 👍

Pora to odkręcić, bo jeszcze nastanie epoka lodowcowa!

Napisano

A Ty gdzieś skręciłeś czy zawróciłeś po mnie, marudera? bo miałeś ponad km więcej dystansu a potem mi wyskoczyłeś zza plec? :D 

Jak ochłonę to spróbuję teraz na kropelkę to wkleić ale nie widzę tego. To powinno być namalowane a nie klejone.... Dobrze że się sezon indoor kończy ale chyba trzeba coś innego kupić.... Tylko bez naklejek...

Myślałem, że mi korek od bidonu strzelił, bo sobie Muszynianki nalałem a to ta naklejeczka i poleciała w kierunku telewizora, chwila konsternacji i okazało się, że jednak nie korek :D 

Edyta:

Najgorsze, że to teraz jest pora na wyprzedaże chomików ;) A gdzie ten piniondz....

Napisano (edytowane)

@spidelli rozkręciłem się za mocno i już ciężko było przestać, taka natura 🤣

Wykorzystałem fakt że można zawracać 🚴‍♂️ sprytna sprawa.

Ja mam directo xtr na razie nic się nie zepsuło, działa jak trzeba, myślę nad ulepszeniem na justo 2 ale to przed sezonem zimowym, może jeszcze coś wypuszczą nowego.

No i jak Ci się podoba świat 🐪 ? przyznam że po 3 jeździe już sie przyzwyczaiłem do widoku 

edit

@pecio kogoś nam brakowało 😉  a kto wie może tam liga "zrzeszenia hodowców chomika"  powstanie 🤣🤣

Edytowane przez szajbna
  • Haha 1
Napisano

Apka całkiem fajna, chociaż ciągle mam przed oczyma R jako punkt odniesienia i po ostatnich zmianach ciężko się przyczepić. W Wooshu trochę się jeszcze strzela oczami.

Kurcze, tym razem z klejem zlazła część farby z tego g wienka, spróbuję przykleić na kropelkę ale chyba przyjdzie czekać na oryginalną naklejkę. Słabo to rozwiali, przecież mogli to namalować, dużo lepsze rozwiązanie.

Ciekaw jestem jak w innych trenażerach to rozwiązują - też w tak kiepski sposób, że jest naklejka?

Ten Directo wygląda ciekawie, do 24% nachylenie ale czujnik optyczny wzbudza moją czujność ;) 

Nie no dajcie spokój - kawał żelastwa za xxxx cebuionów a wszystko psu w ... jak puści kropelka kleju? 

• Haha 1
Napisano
3 godziny temu, spidelli napisał:

mój nick to Pan Spidelli ;) 

Normalnie  sanacja wróciła...🤣

Zainstaluję  ⬇️

Screenshot 2025-05-18 at 13-38-58 Camel Filters - Ceny i opinie - Ceneo.pl.png

Nie mam wyjścia .  Choć mój chomik będzie w " okręgówce"  jeździł bo na Premier League jest za cherlawy.

We wszystkich Wahoo masz ten kawałek papieru toaletowego  przyklejony.

No to mi nic innego nie pozostaje jak  się  zawołać ..... Pan Pecio  🤣

• +1 pomógł 2
Napisano
16 minut temu, spidelli napisał:

Nie no dajcie spokój - kawał żelastwa za xxxx cebuionów a wszystko psu w ... jak puści kropelka kleju? 

No słabo to rozwiązali ale może tak trzeba żeby kupowali nowe 🤣

Napisano

Jakie życie bywa okrutne. Jedni uganiają się za kozami i wielbłądami po pustyni a starsi panowie wolą śmigać dookoła szwajcarskich jezior 😁

20250518_154423.jpg

• Haha 2
Napisano (edytowane)

@pecio @szajbna Powiem tak - nie ze mną te numery, Brunner. Że kawałek papierka? No fekin łej. Wziąłem co było pod ręką, akurat metka od kasku się walała, obciąłem nożyczkami, wkleiłem na kropelkę, trochę się pociapało, chciałem poprawić ale już wszystko nie zeszło, a papierem nie będę szlifował, bo koło przecież wyważone przez NASA; wkleiłem drugi kawałek, odpaliłem wielbłąda i dojechałem te cholerne Ardeny, bo nikt mnie nie będzie robił w Wahoo1a ;) 

Edytowane przez spidelli
  • +1 pomógł 1
Napisano (edytowane)
2 godziny temu, pecio napisał:

[...]

We wszystkich Wahoo masz ten kawałek papieru toaletowego  przyklejony.

[...]

Nie we wszystkich. W moim Kickr ani w starym Kickr Core  tego nie ma.

@pecio co to za trasa dookoła szwajcarskich jezior ?

Edytowane przez dfq