szajbna Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu @spidelli czekamy na recenzję nowego licznika, choćby pierwsze wrażenie , ale jazda pewnie już zrobiona😁 Cytuj
spidelli Napisano 50 minut temu Napisano 50 minut temu Jeszcze nie jeździłem. Pierwsze wrażenie - w dotyku plastikowy 😁 Ale szybko łyknął wszystkie czujniki od dwóch rowerów, pas H10 i trenażer. Dzisiaj chcę jeszcze raz podłączyć ale już z chomikiem czyli dojdzie rozdział sygnału na BT i ANT jak miałem w Polarze. W sumie mógłbym tego nie robić tylko importować z Rouvy ale jednak Rouvy to nie jest 1:1 jazda w realu, więc wolę zapisywać to co pokaże licznik, tętno, dystans, czas ale nie przewyższenia. Chociaż na dobrą sprawę wystarczy tylko oddzielnie sumować curling, road cycling a osobno indoor cycling 😃 W zestawie były dwa uchwyty: wysięgnik na obejmie i kapsel na mostek/kierownicę na trytki. Wysięgnik mi się gryzie z kablami i w dodatku niemal w każdej kombinacji lampka świeci po liczniku, więc montuję na kapsel, muszę dokupić jeszcze ze dwa 😁 Proszę się z folii nie śmiać, zdymnę jak folia ochronna przyjdzie. 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi