spidelli Napisano wczoraj o 16:11 Napisano wczoraj o 16:11 (edytowane) Mnie coś zaczął szwankować albo czujnik tętna H10 albo licznik - w każdym razie coraz częściej nie chce się łączyć. I tak jak piszesz @szajbna - dzień coraz krótszy, człowiek wraca do domu, akurat nie było korka po wypadku na A4, chce te 30 max km pocisnąć i wk...a się na gadżet, który nie chce działać. Bo co to za jazda bez tętna? A potem jakiś idiota upupia synchronizację aplikacji z licznikiem, bo wypuszczają opaskę bez ekranu dla kanapowców. I nawet o 5:45, tuż przed wyjściem do auta nie możesz napisać maila z wyzwiskami, bo jakiś idiota zaktualizował Outlooka i musisz od nowa wpisywać hasła do gmaila 🤣 Edytowane wczoraj o 16:12 przez spidelli Cytuj
szajbna Napisano wczoraj o 17:01 Napisano wczoraj o 17:01 @spidelli to brzmi jak elektroniczna zemsta 🤣 ale potwierdzam się zdarza czasami 1 Cytuj
spidelli Napisano wczoraj o 17:21 Napisano wczoraj o 17:21 Życie to jednak nie je bajka... Dobrze, że mam bajka, jest rower, jest power 1 Cytuj
nctrns Napisano wczoraj o 19:11 Napisano wczoraj o 19:11 3 godziny temu, spidelli napisał: 50% na rok... W sumie wyjdzie na to samo, jak 100% na pół roku... A te pół roku pewnie bym korzystał... Możesz wziąć na rok i bodaj na 170 dni zapauzować Cytuj
pecio Napisano wczoraj o 20:53 Autor Napisano wczoraj o 20:53 @szajbna masz słuszną rację , cierpię na syndrom odrzucenia 😉. Zapomniałem nawet ile rower ma kółek. 😁 Do połowy listopada będzie straszna " bida" , potem może ruszę z kopyta. Nad Rouvy będę dumać bo nie uśmiecha mi się gonić 🐪🐫. Tak czy siak wykupię na " sezon " dostęp do Rouvy. Cytuj
spidelli Napisano 19 godzin temu Napisano 19 godzin temu 8 godzin temu, nctrns napisał: Możesz wziąć na rok To nie jest zła oferta ale równolegle opłacam TP i mam w cenie TP Virtual, Rouvy jest w sumie fajniejszy tylko to dubeltowe płacenie.... No ale jak się żona zdecyduje, że też chce chomikować, to wezmę R. Cytuj
spidelli Napisano 3 godziny temu Napisano 3 godziny temu (edytowane) Dziady z Polara nie naprawiły synchronizacji ze starszymi urządzeniami, na szczęście działa jeszcze apka na windę pozwalająca synchronizować po kablu (też już nie wspierana). Mam zamiar wycisnąć ten licznik do końca a potem zobaczę. Na razie raz na Rouvy testowałem zegarek zapięty na kierownicy, w sumie obraz niewiele mniejszy niż na liczniku tylko że Amoled - albo trzeba co chwilę wybudzać albo martwić się, że się powypala Wyłączyłem wszystkie bzdety w zegarku, jest tylko zegarkiem z opcją odpalenia aktywności - kajak albo piesza wędrówka - na ręce, rower - na kierownicy z pasem H10 i czujnikami. Do wykorzystania też nawigacja z Komoot z zegarka - to liczę na plus. Gdyby Wahoo miało wciąż zegarki to bym się chyba przeniósł ale przestali wspierać. Niby jeszcze można kupić te Rivale, miałbym uzupełnienie do Bolta właśnie na kajak albo piesze wędrówki ale to jednak rzeźba by była, więc chyba zostanę z tym Polarem, o ile nie odwiną jakiegoś grubszego numeru.... W każdym razie jakoś tak fajnie, że nic mnie nie pogania diodami, że mam zegarek zapinać na noc Edytowane 3 godziny temu przez spidelli Cytuj
pecio Napisano 1 godzinę temu Autor Napisano 1 godzinę temu (edytowane) Kiedyś obywało się bez "sikora" ....jak to mówiła moja młodzieńcza miłość - "szczęśliwi nie mierzą czasu ".😁 A teraz pogoń za abstrakcyjnymi bzdetami , oczojexxxxmi ekranami i tak na dobrą sprawę z ręką na sercu z ilu funkcji korzystacie...... A na Rouvy zaczyna się rozdawanie darmochy na nowy start w przyszłość 😉 Edytowane 1 godzinę temu przez pecio Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi