spidelli Napisano 16 Kwietnia Napisano 16 Kwietnia Późno dziś wróciłem, pogoda piękna była ale wsiadłem na chomika, żeby cokolwiek pocisnąć - Rouvy ma nowy wygląd, nawet im to wyszło. Szkoda że na moje pytanie o kod nie mieli czasu odpowiedzieć 1 Cytuj
spidelli Napisano 18 Kwietnia Napisano 18 Kwietnia Konkurencja nie śpi: TrainingPeaks Virtual Zimą sobie opłacam równolegle do R, mam nadzieję, że coś fajnego, bo konkurencja jest dobra Wrócę do domu po świętach to odpalę.... Cytuj
szajbna Napisano 18 Kwietnia Napisano 18 Kwietnia Oni wykupili Indievelo to taki kolejny zwift itp Rouvy jednak ma inną jakoś dla mnie, nowy interfejs extra wygląda, i możliwość tworzenia tras ! w końcu zrobili konkretny update. Cytuj
spidelli Napisano 19 Kwietnia Napisano 19 Kwietnia Dla mnie to ciekawe bo i tak płacę przez te pół roku za TP. A R mnie wkurza czasami 😉 Cytuj
szajbna Napisano 19 Kwietnia Napisano 19 Kwietnia Jak masz opłacone to pewnie można wytestować. Nie wiem z czego korzystasz w TP ale alternatywnie jest darmowe (w większości) intervals.icu 1 Cytuj
pecio Napisano Sobota o 20:15 Autor Napisano Sobota o 20:15 @spidelli co Pan chcesz chomika w przepaść ...........😉 1 Cytuj
spidelli Napisano Niedziela o 06:10 Napisano Niedziela o 06:10 (edytowane) Chomik jeszcze postoi, do końca subskrypcji chyba Mnie tak dały w p... te drabinki wczoraj, że ledwo nogami poruszam Edytowane Niedziela o 06:11 przez spidelli 2 Cytuj
pecio Napisano Niedziela o 10:43 Autor Napisano Niedziela o 10:43 A ja się tradycyjnie pasę.....ale w plenerze 😁 3 Cytuj
pecio Napisano Poniedziałek o 20:00 Autor Napisano Poniedziałek o 20:00 A co to ? Trajektoria sondy Cassini-Huygens ? Badania powierzchni Tytana ? Cytuj
spidelli Napisano Wtorek o 03:26 Napisano Wtorek o 03:26 Masyw Rax, na górę albo kolejką albo ferratką. Bardzo fajne trasy, wymagające ale malownicza okolica, więcej kozic niż ludziów. Chyba sobie kupię nieco inny kask do kolekcji A mapy z serwisu PolarFlow - właśnie odkryłem tryb 3D Uda to mnie do dzisiaj bolą (od soboty) ale pora wracać na rower bo wykresy pikują. Edyta: Z lenistwa nie założyłem pasa, zegarek nie zawiódł - najniższe tętno 28 Cytuj
pecio Napisano Wtorek o 06:14 Autor Napisano Wtorek o 06:14 28 ........toć to zapaść ...........gospodarcza 😉 ( znaczy się Gospodarz miał zapaść )😁 Cytuj
ernorator Napisano Wtorek o 06:25 Napisano Wtorek o 06:25 Mi właśnie Garmin HRM Pro odchodzi, łączy się jak chce, pokazuje tętno z pupy i nie wiem jaki sobie kupić. Podobało mi się w nim pamięć, która się przydawała czasem, szczególnie podczas pływania. Chyba wezmę HRM Pro Plus. Cytuj
szajbna Napisano Wtorek o 07:10 Napisano Wtorek o 07:10 Najlepiej taki który ma odpinany pasek bo to one są problematyczne po czasie. Cytuj
ernorator Napisano Wtorek o 07:36 Napisano Wtorek o 07:36 Odpinane niestety nie mają pamięci, inna sprawa, że odpinany najprostszy 200-280 a pro plus 320-380 wiec różnica niewielka. Można oczywiście taniej ale po przygodach z czujnikami magne/cycplus to mi się nie chce eksperymentować. Cytuj
szajbna Napisano Wtorek o 08:27 Napisano Wtorek o 08:27 Mam Magene i 3 lata bez problemów pomijając jedną wymianę paska, czas pracy czujnika ponad 400h. Cytuj
spidelli Napisano Wtorek o 08:28 Napisano Wtorek o 08:28 2 godziny temu, pecio napisał: Gospodarz miał zapaść )😁 Takie bzdury to mi pomierzył jeszcze na dole nawet ciężko to zrzucić na ruchy ręką, które potem wykonywałem na drabinkach. Po prostu pomiar z ręki można sobie odpuścić. Zapomniałem już bo najczęściej pasa używam. Najbardziej mnie bawi to, że zegarek leżąc ba stole nie potrafi tego stwierdzić i liczy mi to do snu, mimo że: 1) rzekomo mierzy tętno, 2) rzekomo mierzy temperaturę skóry, 3) ma wskazaną godz. snu na 21:30 W efekcie dostaję coś takiego: To szare mogę sobie wyciąć w aplikacji ale wkurza mnie to. Polar twierdzi, że zegarek musi się nauczyć moich zwyczajów 😎 i muszę go nosić 90 minut przed zaśnięciem. Ten obrazek nie jest miarodajny ale raz mi policzył sen od 17:30, odkąd zdałem zegarek po pracy. Cytuj
szajbna Napisano Wtorek o 08:36 Napisano Wtorek o 08:36 Dobrze że mi Garmin tak nie robi bo schowałbym go do szuflady 😉 Cytuj
spidelli Napisano Wtorek o 13:31 Napisano Wtorek o 13:31 @szajbna Lepiej sprzedać, niech cieszy kogoś innego 1 Cytuj
pecio Napisano Wtorek o 13:32 Autor Napisano Wtorek o 13:32 4 godziny temu, spidelli napisał: 3) ma wskazaną godz. snu na 21:30 Ja dopiero wtedy nabieram ochoty na jaką kolwieg pracę .😁 @ernorator te wszystkie "stałki" Garmina są o kant pupy rozbić. Jednorazowy wyrób. Po sezonie pasek do wywalenia ......ale musisz wszystko . W środku po sezonie w elektronice armagedon. Kup Polara H9 czy 10. To jest najlepszy wybór. Na cholerę Tobie pamięć. Robisz triatlon , nurkujesz ? 😉 Cytuj
spidelli Napisano Wtorek o 13:36 Napisano Wtorek o 13:36 @pecio Budzik mi dzwoni o 4:50 😎 Dlatego staram się kłaść przed 22. Cytuj
ernorator Napisano Wtorek o 17:44 Napisano Wtorek o 17:44 @pecio 4 lata poprzedni wytrzymał, trochę go chlorowaną wodą z basenu dobiłem. Cytuj
pecio Napisano Środa o 04:38 Autor Napisano Środa o 04:38 15 godzin temu, spidelli napisał: @pecio Budzik mi dzwoni o 4:50 😎 Dlatego staram się kłaść przed 22. I dalej leci tak ........https://m.youtube.com/watch?v=-cWAJR-K_Fw 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi