TheJW Napisano 28 Lutego Napisano 28 Lutego 52 minuty temu, spidelli napisał: @szajbna A jak to zrobić? Dobra, siedzi: https://riders.rouvy.com/events/c1dc61e6-aafa-46a2-9272-83aaf68c32ce @pecio @szajbna @nctrns @TheJW i każdy, kto ma ochotę - 18:45 Paaaanie, z mojego trenażera to od dłuższego czasu jedynie pająki korzystają. 😁 Właśnie Gruzem byłem się wytaplać w błotku. 1 Cytuj
szajbna Napisano 28 Lutego Napisano 28 Lutego 43 minuty temu, spidelli napisał: Szybko 😎 Dobra niech będzie 😜 Proszę zmiany dawać next time dzięki za wypalanie paczkow ja zjadłem 9 wczoraj 😱 Cytuj
pecio Napisano 28 Lutego Autor Napisano 28 Lutego (edytowane) Dzięki za jazdę. Widzę ,że pod Grunwaldem stanął kwiat rycerstwa zachodniego . @szajba a ja wypalałem pół litra Martini wychlanego przed. Edytowane 28 Lutego przez pecio 1 Cytuj
spidelli Napisano 28 Lutego Napisano 28 Lutego Dzięki, niezła jazda była, Kolego @szajbna nieźle regeneracyjnie żeście pojechali 😎 Od połowy imprezy poza skalą Cytuj
spidelli Napisano 28 Lutego Napisano 28 Lutego (edytowane) No się nalazło, ale fajnie, nie było przypadkowych osób, ten żółty ładne zmiany dawał. A kobitka też niezła była, przynajmniej jak dla mnie Edytowane 28 Lutego przez spidelli Cytuj
szajbna Napisano 28 Lutego Napisano 28 Lutego Wczoraj dowaliłem interwałów i chciałem na spokojnie , nie wyszło , nie pierwszy raz. Rouvy wciąga dosłownie 2 Cytuj
spidelli Napisano 28 Lutego Napisano 28 Lutego Wrzucić na jutro jakąś 20-kę o tej samej porze? W niedzielę coś dłuższego? Nie będę zwalał na pączki, bo siły w nogach nie miałem ale przed zjadłem połowę z tego: Cytuj
pecio Napisano 28 Lutego Autor Napisano 28 Lutego A kobitka wzięła Ciebie czy przed nią dojechałeś ? Cytuj
spidelli Napisano 28 Lutego Napisano 28 Lutego Przede mną, mogłem się chyba wkręcić przed samą metą ale ona odpuściła i ja też. Cytuj
szajbna Napisano 28 Lutego Napisano 28 Lutego 15 minut temu, spidelli napisał: zjadłem połowę z tego: Paliwo musi być przeca jakieś 1 Cytuj
szajbna Napisano 28 Lutego Napisano 28 Lutego 47 minut temu, spidelli napisał: Wrzucić na jutro jakąś 20-kę o tej samej porze? W niedzielę coś dłuższego? Dla mnie ok, choć w niedziele może wcześniej ale może niech zainteresowani się wypowiedzą. Cytuj
pecio Napisano 28 Lutego Autor Napisano 28 Lutego Ok. Wstępnie jutro okolice 18 a niedzielę zobaczy się ( jak nie będę musiał gdzieś z mamusią pojechać z wizytą kurtuazyjną ) 😁 1 Cytuj
pecio Napisano 28 Lutego Autor Napisano 28 Lutego Ciekawie ..... @spidelli a nie wyglądała na babcię 😁 1 Cytuj
szajbna Napisano 1 Marca Napisano 1 Marca Coś ta średnia prędkość jej nie wyszła, chyba to efekt tego Zwift Hub'a 😁 1 Cytuj
spidelli Napisano 1 Marca Napisano 1 Marca https://riders.rouvy.com/events/352cde35-9ad8-4fce-9a9d-87ec72e558b3 1 Cytuj
spidelli Napisano 1 Marca Napisano 1 Marca A na niedzielę może coś takiego (bo dzisiaj pewnie znowu będzie gonitwa 😞 https://riders.rouvy.com/events/16255363-09cc-4fa7-88b7-54ca0a12b050 Mam nową znajomą Cytuj
szajbna Napisano 1 Marca Napisano 1 Marca (edytowane) @spidelli ja dziś na spokojnie za Wami edit: na poważnie 🤣 Edytowane 1 Marca przez szajbna 2 Cytuj
pecio Napisano 1 Marca Autor Napisano 1 Marca (edytowane) @szajbna tradycyjnie będziemy holować @spidelli żeby go żadna zakochana w nim babcia 60+ nie wypykała. (tzn. zakochana w piłkarzu Zdenku z Rostocka )🤣🤣 Ostatnio nie staną mu na wysokości zadania i na ułamki sekund przed finiszem dał się taktycznie babci rozegrać .😉😁 A tak dobrze szło . Edytowane 1 Marca przez pecio 1 Cytuj
spidelli Napisano 1 Marca Napisano 1 Marca Puściłem damę przodem, @pecio, odpuściła przed metą to i ja odpuściłem jak Kiemlicze 1 Cytuj
spidelli Napisano 1 Marca Napisano 1 Marca Efekty naszych ustawek Tam, gdzie się przecięła żółta z fioletową jest za dużo ognia, powinienem dokładać powoli, żeby niebieska rosła ale żółta nie pikowała Cytuj
pecio Napisano 1 Marca Autor Napisano 1 Marca No co chcesz rośnie pięknie jak Dow Jones na Wall Street.... 🤣 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi