pecio Napisano 16 Lutego Napisano 16 Lutego @leonid113 po części sam sobie odpowiedziałeś na zadane pytanie. Żeby nawigować po za rejonem darmowym musisz mieć wykupione rejony po których masz zamiar się poruszać. Najtaniej wychodzi zakup "full" . Cytuj
Greg1 Napisano 16 Lutego Napisano 16 Lutego Dokładnie, nawigować możesz tylko po regionie, który masz i nie możesz go zamieniać. Kup cały świat, czasami są promicje Cytuj
leonid113 Napisano Środa o 19:28 Napisano Środa o 19:28 (edytowane) OK. Załapałem odnośnie tych regionów, rozumiem że jak raz wykupię to już mam cały czas np. cały świat na dzień dzisiejszy chyba ok 140zł? Jeszcze jedno pytanie odnośnie płatności, bo nie chcę płacić kartą ani nie mam PayPala. Czy kolega który ma PayPala może mi jakoś wpłacić za ten pakiet ze swojego konta?. Chodzi mi oto czy ja muszę mieć konto na PayPalu bo ono jest jakoś powiązane z moim kontem na Komoot. Jeszcze jedno gdzie szukać tych promocji? tylko na Komoot? czy jeszcze gdzieś. Pozdrawiam. Edytowane Środa o 19:30 przez leonid113 Cytuj
pecio Napisano Czwartek o 07:54 Napisano Czwartek o 07:54 @leonid113 Promocje to tylko robi Komoot. Bez obaw możesz u nich zapłacić kartą. A otwarcie PayPala to tylko "chwila-moment" . Zresztą wiele banków w tym i pewnie twój oferuje wirtualne karty "jednorazówki " lub kartę ze zmiennymi "parametrami" gdzie bez najmniejszych obaw można kupować u "podejrzanego źródła " 😉 Cytuj
leonid113 Napisano Czwartek o 18:43 Napisano Czwartek o 18:43 A co z zapłata przez kolegę który już ma PayPala? Cytuj
Greg1 Napisano Czwartek o 19:02 Napisano Czwartek o 19:02 Chyba nie ma znaczenia kto się zaloguje do PayPala i zapłaci. Spróbuj po prostu Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi