Skocz do zawartości

[Cross] Lazaro Quantum v4 vs Indiana X-cross 5.0

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Oba to bardzo ciężkie kloce chociaż gdybym musiał wybierać z tych 2 to chyba wolałbym Indianę z 2rz. napędem na Cues z tylko na co tam ta amortyzowana sztyca?

Albo jeszcze lepiej może i nieco na gorszym osprzęcie ale 1.5kg lżejszego Treka DS2 Gen4.

Napisano
W dniu 16.03.2024 o 10:16, bilu92bce napisał:

Który rower będzie lepszym wyborem  Lazaro Quantum V4  czy Indiana X-cross 5.0 ?

Jeżeli koniecznie z tych dwóch to ja bym szedł w kierunku Lazaro - jakiś taki bardziej spójny mi się wydaje. Chociaż napęd 2x w Indiana kusi - pytanie: jaka dokładnie korba tam siedzi?

Napisano
15 godzin temu, bilu92bce napisał:

Wolę raczej coś na lepszym osprzęcie niż różnicę w wadze paczki cukru. 

Znaczy w którym z wymienionych rowerów jest niby jakiś "lepszy" osprzęt? 

Z boku na wygląda to następująco - zamiast lżejszego, bardziej przemyślanego i nowocześniejszego treka wolisz kupić jakiegoś gruza bo ma tylną przerzutkę droższą w detalu o 20 złotych 

Napisano
8 godzin temu, Maciek.B napisał:

Najlepiej zapytaj o radę eksperta z media expert.

Możesz również napisać do Kleo, bo ona podobno też się zna na rowerach.

Jeżeli nie masz nic ciekawego do powiedzenia to lepiej się nie odzywaj. 

7 godzin temu, chudzinki napisał:

Jeżeli koniecznie z tych dwóch to ja bym szedł w kierunku Lazaro - jakiś taki bardziej spójny mi się wydaje. Chociaż napęd 2x w Indiana kusi - pytanie: jaka dokładnie korba tam siedzi?

Shimano Cues FC-U4010-2

Napisano

Mam wiele ciekawego do powiedzenia, ale do kogoś kto ma zamiar słuchać i komuś do kogo cokolwiek dotrze.

Jeżeli w rowerze do rekreacji osprzęt stawiasz nad komfort i wagę, to tak jak wspomniałem - zapytaj Kleo.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...