Skocz do zawartości

[Błotniki] Do roweru szosowego endurance / all-road

dargenn

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Sks raceblade long to dobra propozycja, ja mam na jesień i zimę sks raceblade pro - one nie mają tych dodatkowych krótkich odcinków ale za to mają mocowanie na opaski gumowe i nie trzeba mieć żadnych dedykowanych otworów na ramie. Ale Ty masz i myślę, że sks raceblade long będą lepiej wyglądały

Napisano
Cytat

Na tył Błotnik tylny Ass Savers WGS-1-BLK

Mam mocowania w ramie, a ten wygląda jakby był do każdego roweru szosowego - to jak już mocowania są, to może warto wykorzystać? :)

Cytat

Ciężko "polecać" błotniki do roweru, któremu one pasują jak świni siodło

Preferuję mniej zabrudzony napęd i ubrania od walorów estetycznych ;)

Cytat

Sks raceblade long

A mógłbyś podrzucić link? Kilka pierwszych wyników, np https://www.rowertour.com/p/27229/komplet-blotnikow-sks-raceblade-long-28-czarny jest do opon max 25mm - trochę mało.

Napisano

Swego czasu zastanawiałem się nad błotnikami do szosy na warunki wczesna wiosna bo na już ciepłą wiosnę i lato az do jesieni demontaż. Tylko najpierw była mysl a potem refleksja że to nijak sie prezentuje. 

Napisano

Dopier teraz zobaczyłem, że masz rower z tarczami - te raceblade long to są przeznaczone do rowerów ze szczękami. Do tarczowych możesz sobie zobaczyć SKS Bluemels (są różne szerokości) albo SKS Longboard 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...