Skocz do zawartości

[licznik] iGPSPORT10

Tilia_

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam serdecznie,

przepraszam, jeśli piszę nie w tym miejscu, co trzeba, ale jestem pierwszy raz i jeszcze nie wiem, jak się tu poruszać  :)

Mam pytanie odnośnie licznika iGPSPORT10.

Zepsuł mi się stary licznik Sigmy i zakupiłam sobie właśnie ten iGPS. I teraz zastanawiam się, czy da się jakoś wpisać do niego wcześniej przejechane kilometry, które były "nakręcone" na starym liczniku? Szukam w aplikacji, ale nie widzę nic takiego i nie wiem, czy nie widzę, czy po prostu nie da się tego zrobić.
Będę bardzo wdzięczna za pomoc, jeśli ktoś wie coś na ten temat :)

Pozdrawiam
Hania

Napisano

Zepsuł ci się stary, "analogowy" licznik a kupiłaś coś z zupełnie innego segmentu rynku

Masz licznik z gps, którego zadaniem jest zebranie danych z treningu i wyeksportowanie ich do dedykowanej aplikacji (a później ewentualnie na stravę) a nie magazynowanie w pamięci.

Napisano
13 godzin temu, keltu napisał:

Miałem tego igs'a prawie 2 lata i nie przypominam sobie żeby była taka opcja, można w drugą stronę tzn. wyzerować. :icon_mrgreen:

A nie, nie, zerować, to ja na pewno nie będę 😂 Chyba, że przez przypadek ;)

Przez te dwa lata dobrze Ci działał? Nic się z nim nie działo?

12 godzin temu, Mihau_ napisał:

istnieje darmowy trial, chyba na miesiąc

Ok, dzięki Mihau_  👍

Napisano

Dobrze działał przeszedłem na ich wyższy model (igs620) swoją drogą w tym modelu można już sobie wpisać początkowy dystans. (ODO)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...