Skocz do zawartości

[Nagrywanie] jak umocować smartfon.

pierotez

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Potrzebuje na szybko wymyśleć coś pewnego do smartfona na wyjazd w połowie przyszłego tygodnia. 

W Mazowieckich ścieżkach leśnych świetnie sprawdza się gumka Citizens Jednak bałbym się tego używać na Beskickich wertepach 🙄 . 

Może mocowanie Gub albo jakieś szelki

Co myślicie na ten temat? 

Napisano

Jakiegoś mam w domu, myślę że kiera z Treku wytrzyma :) 

Ciekawy jestem tych szelek, ale bez regulacji konta może dół nagrywać 🙄

Napisano

GUB G-85 i tyle w temacie, często jeżdżę fitnessem w lekkim terenie gdzie dziur / wertepów nie brakuje i jeszcze mnie nigdy nie zawiódł trzyma pieruńsko mocno.. tak mocno że telefon dobrze wrzucić w jakieś etui żeby nie porysować.

Napisano

Hmm, niech będzie. Rzeczywiście pancerny. 

Jak swojego nie znajdę to kupię tego g85, ewentualnie p10 bo taki jakiś ładniejszy. 

Napisano

Oj tam robiłem ścieżki nad rzeczką z Gubem i z silikonowym Citizensem, i na ekranie fona dało się oglądać. 

Pozostają szelki, tylko czy znacie z regulowanym kontem patrzenia? 

Napisano

Sztywne mocowanie do kierownicy może uszkodzić aparat w telefonie jeśli ten ma stabilizację optyczną. Apple ostrzega przed tym (w przypadku motocykli). Z drugiej strony mocowalem GUBem i materiał z kamery ultraszerokiej był bardzo dobry a z głównej ze stabilizacja optyczną słaby. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...