Fenix_na_rowerze Napisano 3 Sierpnia 2021 Napisano 3 Sierpnia 2021 Witam, szukam chętnych osób na wycieczkę rowerową, którą organizuję na Mazurach. Baza w Giżycku: Niegocińska Pętla, następnie Giżycko – Kruklanki - Jakunówko – Pozedrze, ostatniego dnia objazd jeziora Tajty przez Wrony, Kalinowo i Sterławki Małe. Jest parę wolnych miejsc.
TheJW Napisano 3 Sierpnia 2021 Napisano 3 Sierpnia 2021 Jakieś szczegóły? Może i byłbym zainteresowany, ale przecież się nie domyślę...
Q_u Napisano 3 Sierpnia 2021 Napisano 3 Sierpnia 2021 Pani to występuje pod wieloma nazwiskami. Świetnie zaczynać od fake konta.
wkg Napisano 3 Sierpnia 2021 Napisano 3 Sierpnia 2021 Wokół Niegocina to jakaś porażka - drogą z autami - i to jest ruchliwa droga. Jeszcze wkoło Mamr i jeziora Swięcajty, bunkry w Mamerkach ... ale tego nie ma w planie. Generalnie północne jeziora sa ciekawsze żeglarsko od południowych kiszek ale południowe chyba o wiele ciekawsze rowerowo. Z bazą w Mikołajkach czy Rucianem ...
Mod Team KrissDeValnor Napisano 3 Sierpnia 2021 Mod Team Napisano 3 Sierpnia 2021 Pomijając prawdziwą tożsamość, to wycieczka ( tudzież objazd ) za friko, czy zrzutka na hot dogi ? PS Jeżeli to jest wykorzystanie czyjegoś wizerunku, to słabo... Czekam na ujawnienie - w przeciwnym razie się żegnamy.
TheJW Napisano 3 Sierpnia 2021 Napisano 3 Sierpnia 2021 Za hajs i to niemały, dostałem kopiuj-wklej na priv. Dla mnie śmieszna "oferta", ale może ktoś się zainteresuje i odważy.
wkg Napisano 3 Sierpnia 2021 Napisano 3 Sierpnia 2021 550 ? Ogłasza się gdzieś na face ... Miałem nadzieję, że odgapię fajną traskę wkoło Mamr. Ale wysyłanie ofert na priv ?
TheJW Napisano 3 Sierpnia 2021 Napisano 3 Sierpnia 2021 550. I te 50 km to tylko raz, tak to ok. 30. Też mnie dziwi ta obecna moda na dodawanie ogłoszeń bez szczegółów i odpowiadanie - "pisz na priv/wysłałem na priv".
Q_u Napisano 3 Sierpnia 2021 Napisano 3 Sierpnia 2021 I coś mi się zdaje, że fotkę z rowerami też zajumała. https://mystictravel.com.pl/rowerem-wokol-zalewu-sulejowskiego,184 Nie zdziwiłbym się, że wycieczka do momentu wpłaty, a potem nara. Ktoś kto wpada z fake fotką, bez oferty z nr. tel. i namiarami na firmę dla mnie z marszu jest scamerem.
wkg Napisano 3 Sierpnia 2021 Napisano 3 Sierpnia 2021 Podatki. Albo po prostu przekręt. Ale przyznam - trochę mnie zdziwiłeś zainteresowaniem takim touringowym wypadem Służę lepszymi GPX-ami A z 550 to jest niezły hotel z niesamowitym śniadaniem, choc ja najbardziej lubię namiot i dobre pole namiotowe z czystymi sanitariatami.
Fenix_na_rowerze Napisano 4 Sierpnia 2021 Autor Napisano 4 Sierpnia 2021 Dziękuję za sympatyczne komentarze. Jestem tu świeżakiem, eventy organizuję od dawna, pierwszy raz rowerowy. Moja oferta jak i zdjęcie są prawdziwe i zdziwiłam się, że ktoś wykorzystuje je w necie. ale jak wiemy net to śmietnisko. Również pełne hejtu, tak samo jest tu. Zdejmę dziś to ogłoszenie, bo chyba nie o to w tym wszystkim chodzi. Zrzutka jest na noclegi o na pilota wycieczki. Pozdrawiam wszystkich miłośników dwóch kółek.
Fenix_na_rowerze Napisano 4 Sierpnia 2021 Autor Napisano 4 Sierpnia 2021 Jeśli ktoś jest zainteresowany, bardzo proszę przeczytać więcej informacji tu: https://www.facebook.com/events/382013450108434 Na wycieczkę składa się opłata za hotel, częściowe wyżywienie oraz opiekę pilota wycieczki. Zbieram chętnych do 10.08 Wszystko na legalu i z paragonem 😉
Q_u Napisano 4 Sierpnia 2021 Napisano 4 Sierpnia 2021 A nie można było tak od razu? Dziwnie się Pani zachowuje. Myślałem jak zapełnić czas, bo będę Ełku w okolicach przełomu miesięcy. Ale hm, kwota 550 zł za 2 noclegi i 110 km to sporo za dużo. Dziękuje. Na Pani miejscu zrobiłbym coś z tym, że Pani zdjęcia latają po internecie. To przykra sprawa i wg. mnie trzeba z tym walczyć.
Fenix_na_rowerze Napisano 4 Sierpnia 2021 Autor Napisano 4 Sierpnia 2021 Zastanawiają mnie te moje liczne wcielenia w internecie. Skąd to Pan wziął? Ja w każdym razie prowadzę eventy sportowo-rekreacyjne Fenix Events.
wkg Napisano 4 Sierpnia 2021 Napisano 4 Sierpnia 2021 Jak kolega znalazł to i Ty znajdziesz. Myślę, że liczne wcielenia wzięły się tak samo jak wzięło się zdjęcie rowerów nad Zalewem Sulejowskim. Na drugi raz - przedstaw się, - wrzuć link do swojej strony, opisz szczegółowo ofertę, gdzie noclegi. Może w jakims supe rhotelu bo po sezonie na Mazurach to nocleg kosztuje 30 zł od łożka. - przejedź trase która proponujesz i znajdź jakąś fajną przede wszystkim. Wrzuć prawdziwe foty. - ofertę przedstawiaj publicznie a nie cichcem - chyłkiem.
Q_u Napisano 4 Sierpnia 2021 Napisano 4 Sierpnia 2021 Pani zdjęcia krążą po internecie. Ktoś sobie przywłaszczył do swoich profili. A co do oferty kolega wyżej wyłuskał sedno.
Fenix_na_rowerze Napisano 4 Sierpnia 2021 Autor Napisano 4 Sierpnia 2021 Ok, cenne uwagi. Zdjęcie nad Zalewem zostało wykorzystane zgodnie z przeznaczeniem, gdyż zostało dodane do banku zdjęć z możliwością wykorzystania. A jeśli jakieś zdjęcia krążą po internecie to należy najpierw sprawdzić/powiadomić autora wpisu, a potem go oczerniać. Łatwo jest coś w 10 sekund zamieścić. Internet prawdy Ci jednak nie powie...
Q_u Napisano 4 Sierpnia 2021 Napisano 4 Sierpnia 2021 Z całym szacunkiem dla Pani, ale to Pani spowodowała, że wystąpiły wątpliwości. Dlaczego ta otoczka tajemniczości z "info na PW"? Tak poważnie podchodząca osoba do biznesu nie robi. Dobrego dnia. Jak uda się Pani obniżyć cenę dość znacząco to Proszę o PW do połowy sierpnia.
Fenix_na_rowerze Napisano 4 Sierpnia 2021 Autor Napisano 4 Sierpnia 2021 Jeszcze jedna rzecz. Noclegi po 30 zł mogą być tanie, ale nie oznacza to, że fajne. Z drugiej strony ja też lubię rozwiązania typu namiot i przygoda, przyroda i zero komerchy, ale tutaj jest inne założenie. Jeżeli komuś się nie podoba, nie zmuszam i nie namawiam, tak jak nie namawiam do kupowania sprzętu rowerowego z najwyższej półki. Pozdrawiam 🙂
Q_u Napisano 4 Sierpnia 2021 Napisano 4 Sierpnia 2021 Zdarzało mi się podróżować i naprawdę za 40-50 zł można znaleźć świetny nocleg. Przeliczałem nieraz weekendowe wyjazdy i nawet z podróżą autem 200-250 km nigdy nie wychodziło to połowę Pani kwoty. Pzdr.
przemeg Napisano 4 Sierpnia 2021 Napisano 4 Sierpnia 2021 A z jakich lat masz te kalkulacje? Bo obecnie tematy noclegowo hotelowe to jest często co najmniej 30% więcej niż w zeszłym roku.
Q_u Napisano 4 Sierpnia 2021 Napisano 4 Sierpnia 2021 Sądeczczyzna płaciłem w czerwcu za nocleg 45 i drugi 50 zł. W tamten weekend niedaleko Przemyśla 40 zł. Na koniec sierpnia mam okolicach Bydgoszczy za 50 zł i w Ełku 3 dni za 160 zł. Może mam za niskie wymagania, nie wiem, ale mi potrzeba łazienki i łóżka.
wkg Napisano 4 Sierpnia 2021 Napisano 4 Sierpnia 2021 35 minut temu, Fenix_na_rowerze napisał: Jeszcze jedna rzecz. Noclegi po 30 zł mogą być tanie, ale nie oznacza to, że fajne. Problem w tym, że wciskasz ciemnotę i sprzedajesz kota w worku z podwędzonym komuś zdjęciem bez dokładnego opisu. Rozumiem - nie masz cienia pojęcia o tym co robisz bo robisz to pierwszy raz ale są granice szemranej oferty. 18 minut temu, Q_u napisał: Zdarzało mi się podróżować i naprawdę za 40-50 zł można znaleźć świetny nocleg. 100 zł. za parę w dwójce to taki standard w B&B z oceną na booking.com powyżej 9. Raczej bez prowizji booking bo przy nich allegro toinstytucja charytatywna.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.