Skocz do zawartości

[3100] Jaki używany fitness?

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Hej, 

Jestem amatorem i rozglądam się za jakimiś zadbanymi używkami fitness do +/- 3100 zł. Jak będzie taniej to świetnie, ale muszę koniecznie się zmieścić w tym budżecie. 

Rowerem tym będę przemieszczał się codziennie  po mieście do pracy (~7km w dwie strony) i raz na jakiś czas w weekend za miasto 15km. Nie obawiam się, że ktoś mi go podwędzi bo zarówno w domu jak i w pracy rower stoi w pomieszczeniu. Chciałbym żeby mi posłużył parę lat i zamierzam w niego trochę poinwestowac w przyszłości. Świetnie jakby można było zamontować bagażnik celem przymocowania namiotu i błotniki. Dodatkowym plusem byłaby możliwość zamontowania szerszych opon na miasto żeby się nie połamać na studzience albo wystającym chodniku. 

Jeśli chodzi o techniczne sprawy - szczerze przyznam, że się nie znam. Zależy mi tylko na tym zeby osprzet się nie rozleciał w drodze i był dobrej jakości. 

Za jakimi modelami się rozglądać? Rower kupuje w lipcu, ale chcialbym już teraz się rozeznać co nieco w temacie. Patrzyłem na nowki Merida Speeder, ale jak jest okazja wyrwać lepszą uzywke w podobnej cenie to nie ma sensu tego kupować. Pozdrawiam serdecznie :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...