Mihau_ Napisano 15 Kwietnia 2021 Napisano 15 Kwietnia 2021 @TheJW może nie mam emondy za 30k (nie mam takiej potrzeby, zresztą za 30 to bym kupił coś ciekawego a nie treka), ciuchów teamowych nie zakładam, velominati xd ale po covid to ostatnie jazdy po płaskim mam właśnie na poziomie 28-29 więc bez podśmiechujek😝 btw siedzę przed kompem, pracą się nie spinam i mam tętno 90
CoolBreezeOne Napisano 15 Kwietnia 2021 Napisano 15 Kwietnia 2021 Ja do zalet Elite Fly'a dorzucił bym jeszcze jego rozmiar. 750ml jest jak na tą pojemność... mały. No i dobrze się trzyma w koszyku Cannibal XC.
TheJW Napisano 15 Kwietnia 2021 Napisano 15 Kwietnia 2021 @Mihau_ ja po COVIDzie też byłem dętka. I w żadnym razie nie naśmiewam się z osób jeżdżących 28 km/h. Jeszcze dwa lata temu sam jeździłem z takimi, a nawet niższymi średnimi na szosie. Chodziło mi o tych bananowych napinaczy, którzy co nie dokręcą, to dowyglądają.
Mod Team KrissDeValnor Napisano 15 Kwietnia 2021 Mod Team Napisano 15 Kwietnia 2021 2 godziny temu, Mihau_ napisał: btw siedzę przed kompem, pracą się nie spinam i mam tętno 90 Może to forum Cię tak męczy ?
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.